- Член од
- 19 ноември 2019
- Мислења
- 1.116
- Поени од реакции
- 4.204
Nemam se obicaj mijesati u ovakve stvari, ja sam nekakav stari prdonja cije misljenje u principu nista ne znaci, ali onako sa strane gledajuci, bila bi stvar opce kulture kad vec dijelite tudju pamet da se zahvalite autoru istog, osobito zbog cinjenice da ga niko nije pitao moze li to objaviti ( jeste da je to neka prastara verzija ali nema veze).
Mozete me slobodno popljuvati zbog mog stava, samo bih napomenuo stvar o kojoj smo pricali prije vise od godinu dana: pazite sta pozelite.
Sto vise ljudi bude imalo tu i slicne stvarcice nalazit ce se sve manje listi, a i one koje nadjete ce trajati sve krace.
Ovim pristupom samo pomazete vlasnicima panela da cim prije zakrpaju rupe tako da ce tih stvari posljedicno biti sve manje.
Sad vidi cuda, opet ce zbog tog pristupa na golu ostati oni kojima to najvise treba, jbg.
No kako rekoh, slobodno nastavite i slobodno popljujte moj stav, nema veze.
Druze, u tebe vazda ista prica , daj da ja imam , a drugi neka mole pa cu im ja dati.
Jesi se ti zahvalio silnim autorima raznih alata koje si pokupio ispod tezge ili sa tezge sa neta?
Jesi napisao hvala Sahbazu za player?
Jesi napisao hvala Kiddacu za Checkere?
Jesi napisao hvala Zamanu za njegove alate?
itd itd ...
Bezveze ti je prica, vrlo si promisljen lik ali to je legitimno , tamo recimo na SF si stalno ucestvovao u raspravama i pomagao ljudima na javne upite , a ovdje si to radio vrlo rijetko. Jasno je da ti je bio motiv da udjes u VIP , a ne bas da pomazes i to je ok , ali nemoj da solis onda pamet ljudima kako je ok da ti imas sve , a da se obicni smrtnici trebaju klanjati nekom što su došli do nekog tamo trećerazrednog skenera.
Ima ovdje ljudi koji nisu ni u kakvim vipovima ,totalni anonimusi , a veci su strucnjaci od 99 % njih u bilo kojem Vipu i imaju i mogu sve sto se trenutno moze u iptv tehnologiji.
Последно уредено: