- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 111
Jos je bolje znati ko je samo @francuz.treba znati tko je @Francuz2,valja se
razgovaralo se u potpuno drugom kontekstu, a "Francuz" je znalac koji je mnoge poducio i naucio (da bi se oni kasnije kitili tudjim perjem)treba znati tko je @Francuz2,valja se
znamo i ko je francuz.......treba znati tko je @Francuz2,valja se
odličan sa merom, jedno 10 bota, pase kao okolokućni travopasa, ja mislio neki dobar skener
ne mogu oni to potrošiti što narod i narodnosti nakupe, a imaju i separator za jednokonekcijske liste, odmah ih bacaju, ima i reverse code pegled skripte!!, tako da no sikiriki, bolji od OB 1.3.6 gde moraš u configu usaglasiti 15 stavki, ovaj samo jednu i eventualno proxy, samo da je bio ranije, pre V3 i cloudflare-a. To je Salezli ,majstor čudotvornih jednostavnih alata NEZABORAVNI!D3n1s-a sam pomenuo, jer mi je zamerio, sto sam nekada davno rekao, da pojedini skeneri "kupe" sve sto se njima preskenira
ista osobaJos je bolje znati ko je samo @francuz.
veruj, da mi nista od toga ne treba, (ne znam ni koristiti to) verovatno samne mogu oni to potrošiti što narod i narodnosti nakupe, a imaju i separator za jednokonekcijske liste, odmah ih bacaju, ima i reverse code pegled skripte!!, tako da no sikiriki, bolji od OB 1.3.6 gde moraš u configu usaglasiti 15 stavki, ovaj samo jednu i eventualno proxy, samo da je bio ranije, pre V3 i cloudflare-a. To je Salezli ,majstor čudotvornih jednostavnih alata NEZABORAVNI!
Автоматски споено мислење:
ista osoba
Sritni blagdani imenjače!
Triba Ti i ovo u sastavu te grupe mrežnih alataveruj, da mi nista od toga ne treba, (ne znam ni koristiti to) verovatno sam
zaostao u razvoju, koristim samo: wotweb, simple tv player, http proxy scanner,
network ip scanner i tcp port scanner i sve sam to nasao na netu, pre vise od decenije
koji ce miTriba Ti i ovo u sastavu te grupe mrežnih alata