- Член од
- 5 ноември 2019
- Мислења
- 117
- Поени од реакции
- 61
e pa neznam prepraviti...Kao sto si se ti salio
Автоматски споено мислење:
Pa i ti ga imas samo trebas nesto prepraviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e pa neznam prepraviti...Kao sto si se ti salio
mail....sta bi simkela jel nesaljes vise?
sladjanrvovic@gmail.com hvalamail....
Jer sam te pitao na pp za jedan skener koji si reklamirao a ti nisi odgovoriona pp makar da si rekao bila je to sala@Brzi misko zbog cega si me pitao jel mi treba univerzalni mac config za OB
kao prvo,nepostoji ,,polovan konfings.....drugo,konfing koje ja imam a imam oko 150....i stancujem ih kad ocu i koliko ocu i koji god hocu server....i svi bolje rade od tog tvog....oces da ti posaljem oko 30000 listi...mozda i vise.......trece dajem da i drugi imaju a ne da ih drzim i kurcim se...nevalja ti to...Kao sto si se ti salio
Ljudi izlisno je traziti uni mac config od mene
To smo moj beste internet drug i ja pravili i mucili se dok ga nismo zavrsili da bi ga sada tako lako davali dok drugi zaradjuju lovu sa polovnim configom
Nit ga prodajem a nit ga poklanjam
Nekada sam dobio poklonjen config al criptovan i zavisio sam od volje tog darodavca
Kad se naljuti blokira mi config kad je raspolozen pusti nam ( musi i meni)
Tako da smo rekli necemo vise nikad zavisiti od tudjih configa
Ostajte mi zdravo
nije 3000 nego 30 000....i nije samo ime i port....15 stvari se menjaju...imam komplet konfings za OB....Simkela ne treba ti 150 dovoljan je jedan jedini a tih 3000 listi sacuvaj ja imam samo jednu i dovoljna mi je
I lako je kurciti se tudjim perjem
Bas si se namucio sa tih 150 conf samo si ime i port menjao ali i to treba uraditi sto jes jes
hahhahaah...a kao ti si pravio..daj nesviraj kur...druga stvar ti se svadjas sam sa sobom...ti si poceo prvi...ja imam decko deset skenera,listi i ostalog sranja,visekonekcijske,ultimate...neznam stacu pa dajem ljudima da imaju a ne ko neko deriste samo moje i nedam nikome....ok,zavrsili smo,uzivaj u svojoj samoci.....Simkela bruder smanji dozivljaj nemam nameru da se svadjam uzivaj sa tvojim listama i confinzima ja nemam nikakav problem sa tim ja se radujem kada ljudi naprave nesto