Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Treba mi univerzalni mac config za OB da malo ubijem vrijeme posto sam u karantinu a obriso sam post jer mislim da se @simkela sali
Kao sto si se ti salio
Автоматски споено мислење:

ma neljutim se......pa jel imas univerzal
Pa i ti ga imas samo trebas nesto prepraviti

Ljudi izlisno je traziti uni mac config od mene
To smo moj beste internet drug i ja pravili i mucili se dok ga nismo zavrsili da bi ga sada tako lako davali dok drugi zaradjuju lovu sa polovnim configom
Nit ga prodajem a nit ga poklanjam
Nekada sam dobio poklonjen config al criptovan i zavisio sam od volje tog darodavca
Kad se naljuti blokira mi config kad je raspolozen pusti i meni
Tako da smo rekli necemo vise nikad zavisiti od tudjih configa
Ostajte mi zdravo

Последно уредено:
@Brzi misko zbog cega si me pitao jel mi treba univerzalni mac config za OB
Jer sam te pitao na pp za jedan skener koji si reklamirao a ti nisi odgovoriona pp makar da si rekao bila je to sala
Kao sto vidis meni pored OB ne treba nista al eto omaklo mi se coveku nikad dosta

Kao sto si se ti salio

Pa i ti ga imas samo trebas nesto prepraviti

Ljudi izlisno je traziti uni mac config od mene
To smo moj beste internet drug i ja pravili i mucili se dok ga nismo zavrsili da bi ga sada tako lako davali dok drugi zaradjuju lovu sa polovnim configom
Nit ga prodajem a nit ga poklanjam
Nekada sam dobio poklonjen config al criptovan i zavisio sam od volje tog darodavca
Kad se naljuti blokira mi config kad je raspolozen pusti nam ( musi i meni)
Tako da smo rekli necemo vise nikad zavisiti od tudjih configa
Ostajte mi zdravo
kao prvo,nepostoji ,,polovan konfings.....drugo,konfing koje ja imam a imam oko 150....i stancujem ih kad ocu i koliko ocu i koji god hocu server....i svi bolje rade od tog tvog....oces da ti posaljem oko 30000 listi...mozda i vise.......trece dajem da i drugi imaju a ne da ih drzim i kurcim se...nevalja ti to...

Simkela ne treba ti 150 dovoljan je jedan jedini a tih 3000 listi sacuvaj ja imam samo jednu i dovoljna mi je
I lako je kurciti se tudjim perjem
Bas si se namucio sa tih 150 conf samo si ime i port menjao ali i to treba uraditi sto jes jes

Simkela ne treba ti 150 dovoljan je jedan jedini a tih 3000 listi sacuvaj ja imam samo jednu i dovoljna mi je
I lako je kurciti se tudjim perjem
Bas si se namucio sa tih 150 conf samo si ime i port menjao ali i to treba uraditi sto jes jes
nije 3000 nego 30 000....i nije samo ime i port....15 stvari se menjaju...imam komplet konfings za OB....

Attachments

• vvvvv.png
    vvvvv.png
    39,9 KB · Прегледи: 198
I za kraj jos nesto onaj koji sam napravi config svojom glavom njemu nije nikakav problem da prepravi sam svoj combo u univerzalni
Toliko o kvazi majstorima

Simkela bruder smanji dozivljaj nemam nameru da se svadjam uzivaj sa tvojim listama i confinzima ja nemam nikakav problem sa tim ja se radujem kada ljudi naprave nesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom