Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
cekam dan kada cu dobiti tu art listu ili zdrava hrana o kojoj svi toliko pricaju, ako ima neko voljan da mi posalje dobru ex yu listu na pm bio bih mu zahvalan.hvala unapred i pozdrav za sve ljude na forumu :)

cekam dan kada cu dobiti tu art listu ili zdrava hrana o kojoj svi toliko pricaju, ako ima neko voljan da mi posalje dobru ex yu listu na pm bio bih mu zahvalan.hvala unapred i pozdrav za sve ljude na forumu :)
Hehe, dali bi volio da imas te liste zbog lijepog imena sto imaju ili trazis neki poseban kanal.

Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk

@cgmne zato sto imaju filmske kanale one dobre i sportske i naucne, a inace sam veliki filmofil i puno pratim i sport pa zato eto

U

u kojoj to listi ima s arta max oskar max1 max2
i nije samo program nego fino pogledas cijeli film a nida secne . ko covjek
Dux4 ,to ti je isto kao ono ranije kad kino hd nije imao u slabo kojoj listi svi su trazili taj kanal,a sada kad ga ima u dosta iptv listi niko ga vise ne spominje.
Cinemacious 1-8. I total cinema je sasvim dovoljan a ima ga u narodnoj, zdravojhrani itd. Mada po meni je najbolje na google upisat ime filma sa prijevodom i gledas kad ti je volja ili instalirat kodi na pc ili android box

Dux4 ,to ti je isto kao ono ranije kad kino hd nije imao u slabo kojoj listi svi su trazili taj kanal,a sada kad ga ima u dosta iptv listi niko ga vise ne spominje.
Cinemacious 1-8. I total cinema je sasvim dovoljan a ima ga u narodnoj, zdravojhrani itd. Mada po meni je najbolje na google upisat ime filma sa prijevodom i gledas kad ti je volja ili instalirat kodi na pc ili android box

Slazem se, Android box sa instaliranim Kodi i STBEmu je prava stvar, bubnes kakav stalker gore i imas mir po pitanju IPTV-a.

pozdrav dali ima neko jednu zdravu hranu ili narodnu zbog tih cinemaciousa i total cinema unapred tx

poz ako neko ima arapsku listu sa vise konekcija da mi posalje na pm bio bi zahvala pozzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom