- Член од
- 16 февруари 2016
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 1.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hehe, dali bi volio da imas te liste zbog lijepog imena sto imaju ili trazis neki poseban kanal.cekam dan kada cu dobiti tu art listu ili zdrava hrana o kojoj svi toliko pricaju, ako ima neko voljan da mi posalje dobru ex yu listu na pm bio bih mu zahvalan.hvala unapred i pozdrav za sve ljude na forumu![]()
Ma nisi puno propustio, oni ti mjesec dana "udaraju" isti film, ove ostale filmske i tako imas u svakoj listi.@cgmne zato sto imaju filmske kanale one dobre i sportske i naucne, a inace sam veliki filmofil i puno pratim i sport pa zato eto
u kojoj to listi ima s arta max oskar max1 max2Ma nisi puno propustio, oni ti mjesec dana "udaraju" isti film, ove ostale filmske i tako imas u svakoj listi.![]()
Dux4 ,to ti je isto kao ono ranije kad kino hd nije imao u slabo kojoj listi svi su trazili taj kanal,a sada kad ga ima u dosta iptv listi niko ga vise ne spominje.U
u kojoj to listi ima s arta max oskar max1 max2
i nije samo program nego fino pogledas cijeli film a nida secne . ko covjek
Slazem se, Android box sa instaliranim Kodi i STBEmu je prava stvar, bubnes kakav stalker gore i imas mir po pitanju IPTV-a.Dux4 ,to ti je isto kao ono ranije kad kino hd nije imao u slabo kojoj listi svi su trazili taj kanal,a sada kad ga ima u dosta iptv listi niko ga vise ne spominje.
Cinemacious 1-8. I total cinema je sasvim dovoljan a ima ga u narodnoj, zdravojhrani itd. Mada po meni je najbolje na google upisat ime filma sa prijevodom i gledas kad ti je volja ili instalirat kodi na pc ili android box
Envoyé de mon LG-D855 en utilisant Tapatalk
MOgu li i ja dobiti ovu listu, imao sam stari user i bila je extra, ali je uništena. Može li mi neko poslati ako ima samo da mogu gledati, necu dalje dijeliti.ima li tko meni da pošalje novu narodnu????
ovu....
svi pitaju a nitko da pošalje
http://news.trumpiptv.pw:89/