Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Toa moze da go doznaes samo ako si Vip na nekoj cracking forum. Po forumive tesko da dobies objasnuvanje
sto ja pravite kako ova da e nesto misteriozno
i na youtube ima info za stalker portal

tipot izgleda saka lista nameneta za set-top box so stalker portal, kako da mu ukrade lista na nekogo

Neznam sto saka on si znae najdobro. Imas tuka i po drugite forumi dosta restrimeri, koj se prepravaat vo sosema obicni clenovi, i nonstop baraat listi. Potoa gi koristat tie listi za reztrim na programite. Sekoja lista sto e pratena po poraka, iako rabotela pred toa mesec ili dva za eden den prestanuva da raboti.Ako prakate listi po poraka na nekoj koga ke ja vidi listata obavezno izbrisete ja konverzacijata inaku listata nema da raboti, ili po Skype ili email prakajte listi.

Последно уредено:
abe najdobro ic da ne se prakaat listi, koj saka da gleda sam neka si najdi
ili plati

Jel ima neko listu gde ima lokalnih kanala iz istocne Srbije: TV Kladovo, TV Istok, TV Best, TV Bor..., ili linkove za ove kanale, ako nije problem da posalje na pm.
Pozdrav

moze i meni neko jedan dobar scanner tool poslat
ako nadem nesto podjeliti cu svakome liste

Шта подразумевате под тим: требам један добар скенер. Сви су скенери добри, мало бржи или спорији је основна разлика. Ваљда очекујете да добијете скенер са учитаним серверима, комбо листама и да притиснете дугме старт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom