Интернет-кафеа со голема брзина

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Кај е тоа ENTERNET?

Aj nekoj neka podobjasni kade se naodja toa internet-kafeto ENTERNET, novoto sto go otvorile, sekoj sto ke prasam nikoj ne znae.
I tamu ima samo igri ili ima i Internet, mIRC, MSN itn

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Ме интересира некој да ме упати, во Скопјево дали има некое интернет-кафе кај што е ептен брзо? Ми треба за да симнувам песни и да ги снимам на ЦД. Овде во Асторија во Буњаковец е малце бавничко а пак на факултет сега ни забранија да симнуваме. Фала однапред!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Иди во Ентернет....
После можеш во едно интернет-кафе позади Симпо се вика Четворка....

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Тоше напиша:
Ме интересира некој да ме упати, во Скопјево дали има некое интернет-кафе кај што е ептен брзо? Ми треба за да симнувам песни и да ги снимам на ЦД. Овде во Асторија во Буњаковец е малце бавничко а пак на факултет сега ни забранија да симнуваме. Фала однапред!
Дали ти ако си сопственик на Интернет Кафе би му дозволил на некој за ефтини пари да си симне цел куп песни и плус да си ги изреже на ЦД? Јас НЕ! :star:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Топка напиша:
Дали ти ако си сопственик на Интернет Кафе би му дозволил на некој за ефтини пари да си симне цел куп песни и плус да си ги изреже на ЦД? Јас НЕ! :star:
А зашто да не??? Мои да не се тие песни....плус не бегај од темата ќе не бришат:icon_lol:

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Друже, иди у ентер и сркај колку ти душа сака!

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
А што брзина има во Ентернет?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ентернет има конекција од 112 мб/с. Најбрзо е во градов. Директна конекција, симнува песни и ствари со брзина од 2,3 мб
Ја ти го препорачувам 100 % најдобро е

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Samo vo Enternet i nikade na drugo mesto.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
BliND напиша:
Ентернет има конекција од 112 мб/с. Најбрзо е во градов. Директна конекција, симнува песни и ствари со брзина од 2,3 мб
Ја ти го препорачувам 100 % најдобро е
Ентернет нема конекција од 112mbps (незнам точно колку има, ама збунка си :wink:), но Ентернет ја има најдобрата конекција во Македонија, дефинитивно.

Така да, Ентернет брачко.

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
kako sto znam Enternet ima 6 Mb konekcija ( ili 10) nisto poveke

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
ентернет има 6 Mbit/s конекција.многу е добра,брза и стабилна.ова од искуство :icon_lol:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Искрено за 112 мбпс и мене не ми се веруваше зошто оннет има 400mbps капацитет за да ја опслужи цела македонија, а више од четвртина да му дава на ентернет не ми се верува.

Kajgana Shop

На врв Bottom