Империјата на Ефто се шири!!

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Мистичен напиша:
Со други зборови, Ефтим е од Кавадарци. На што ве асоцира јузерот Лозар? ;)
:pos: :pos:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Мистичен напиша:
Со други зборови, Ефтим е од Кавадарци. На што ве асоцира јузерот Лозар? ;)

на Дебар ? :lud: :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

него ти да напраиш ап дејт на статијата за Јунакот, зш не само делата (флерт.ком.мк) него и зборовите (дадија и мн. мн. др.) говорат за него .:je::pos:

а дотичниот е провиден ко вардар во езен.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Macedalien напиша:
Ја имам подобра идеја : заклучете го во соба со мене кога ќе дојдам. Е тогаш нека му ја мисли :star:
Може да снимам?:pipi:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Може : без проблем. Ама црна лента на очи да ми стави монтажа после за само на него да му фаќаат сеир :wink:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Чим Горан Андреев помогнал за странава не ни треба да се очекува нешто подобро од воа. Шо може и друго од глуБ велешанец.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
:icon_lol: Му ги исправивте сите грешки на човекот...може и превод да му направите...а и да му помогнете да го наполни со луге...абе ме скинавте од смеење...:pos: аа и друга работа и кодот на сајтот да му го средите не ке биде лошо...:kez:

Parse error:parse error,unexpected :in /home/flert/public_html/includes/templates.inc.php(471) : eval()'d code on line 1

N

NeMiRnA

Гостин
weweeeeeee patetikiiiii c c c cc,abe eftimco be...sepak covekot saka da naprai dobro delo

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ова е нај рулз од сите, all in one included, д ултимејт мастерпис оф д веб маестре: www.urnebes.com.mk

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Мистичен напиша:
Ова е нај рулз од сите, all in one included, д ултимејт мастерпис оф д веб маестре: www.urnebes.com.mk
Друже ја мислам дека треба да се спои темата со мојата пошто све у претходните страни наведеното се содржи..:icon_lol:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
TpH_Bo_OkO напиша:
Друже ја мислам дека треба да се спои темата со мојата пошто све у претходните страни наведеното се содржи..:icon_lol:
И ве молам! Влезете во Горан Андреев....:pos:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Ова баш урнебес...хахахаххаа...страшно....:nesvest:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Леле : ова се вика Урнебесен Кич!!! Бетер од nostalgija.com e :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom