Името на Тоше искористувано

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Еве гледам има теми за и околу интервјуа не знам што се не...
еве нешто што јас забележав деновиве.
Сите оние од околу кои го сакаа и ценеа нашиот Тоше веќе заборавија на вредноста на неговото име и дека не е предмет за во секоја тема.
Пример ке ви дадам си тоа Латиница на ХТВ за што веќе има тема, и на Канал 5...
најавуваат емисии за Тоше, вака онака, слава, хуманост, не знам што ли уште не и гледам, гледам цела емисија мине... а за Тоше ништо.. и колку да не излезе дека “лажат“.. на крај ќе се спомне колку да се уклопи во темата Која и да е...
исто и кога вчера гостуваше Трифун Костовски... цело време политизираа сваштарии кои немаат врска со Тоше за на крај да го чепне Костовски незнам зашо вака, зашо онака кажал тој... како тоа да е битно.
значи све се прави само за да се сврти вниманието на народот... последниве 40 дена најосетлива тема беше Тоше... по секоја цена сакат да го привлеччат вниманието на луѓето и да имаат корист од тоа.. па макар и на оваа неизмерна болка...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
TOA TI E!! site se snaogaat kako da ja zgolemat gledanosta pa se koristat site nacini. sega e tose za nekoe vreme ke bide nesto drugo i sekogas taka ke bide. samo neznam so sere onoj pederon trifum. po golem ligus od nego nemam videno zatoa ne go gledam ni koa ima emisii so nego (samo dzabe izgubeno vreme).

inace mislam deka nema potreba od temava. ustvari ne e tema ova samo komentar za iskoristuvanje na imeto tose. moze da se izbrise da ne smeta!!!

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
Тоа се простачки работи,само џабе муе ако сме вака свесни сите како тебе (lady d) дека таквите коментари и емисии треба да ги одбегнуваме и да се отвораат теми против нивните измислотици што сакаат да му се покачи гледаноста или читаноста.Па и видовме на бисери колку прости и некултурни новинари имаме.Затоа треба сите ние да си го зачуваме Тоше во нас како несто највредно што сме имале досега,а сето другото некој што го измислува за нивни цели да го избегнуваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom