Изгубено куче Скопје

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.071
Поени од реакции
27.543
Ебено легендарна тема. :pos:
Што бе ?! Досадно ти е во недела вечер па си ја читаше темава ? :icon_mrgr:

Иначе темава треба да се преименува во " Како кајганџиите помогнаа во потрагата на Кунташе " и #JeSuisKuntashe и да иде pinned во ЧДА.
БТВ Флеш долго време го нема на форумов.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.584
Поени од реакции
87.914
Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.471
Поени од реакции
3.623
Граѓаните, како што пишуваат организаторите, се собираат на мирен протест на местото каде што беше извршено свирепото убиство. :pos: :pos:

Член од
17 април 2023
Мислења
275
Поени од реакции
362
Maloumnive od protestov ispadnaa 100 pati pogolemi psihopati od samiot ubiec.
Se' uste ne mozam da sfatam kako bese dopusteno na takov nacin da go dehumaniziraat covekot,
najozoglasenite seriski ubijci vo svetot podobar tretman dobivaat.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.457
Поени од реакции
13.599
Maloumnive od protestov ispadnaa 100 pati pogolemi psihopati od samiot ubiec.
Se' uste ne mozam da sfatam kako bese dopusteno na takov nacin da go dehumaniziraat covekot,
najozoglasenite seriski ubijci vo svetot podobar tretman dobivaat.
Камо да е само за ова. А овие на протестов, или се платени од некоја невладина, или се екстремно глупи.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.567
Поени од реакции
13.994
Screenshot_2023-08-15-18-23-29-588-edit_com.instagram.android.jpg

Добро настрана заебанции, зошто никој не спомна дека Кунташе на 6ти јуни имало роденден? Маржмелоу ми е омилен десерт а и тој период бев у Згобје. Можевме да се организираме. Ке се соберевме 20-30 души ке го репортневме профилот и тоа би бил најголемиот поклон за малиот Кунташе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.236
Поени од реакции
23.790
Прегледај го приврзокот 387713

Добро настрана заебанции, зошто никој не спомна дека Кунташе на 6ти јуни имало роденден? Маржмелоу ми е омилен десерт а и тој период бев у Згобје. Можевме да се организираме. Ке се соберевме 20-30 души ке го репортневме профилот и тоа би бил најголемиот поклон за малиот Кунташе.
@Флеш ja posra rabotata, toj znaese a ne kaza :mad:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.236
Поени од реакции
23.790
Че те ебам:P:LOL: Чичин бев надвор од Македонија,од кај да знам :гомце:.
Nemase internet, vo nekoja pusta pustelija bese.
Znaci ova vaka poke ne, kunta kinte ne ke zivej uste 100 godini pa kaj sme mu propustile rodenden, kaj ne. Mu gi eba na pesot 7 rodendeni radi tvojata neserioznost :mad:

Ф

Флеш

Гостин
Nemase internet, vo nekoja pusta pustelija bese.
Znaci ova vaka poke ne, kunta kinte ne ke zivej uste 100 godini pa kaj sme mu propustile rodenden, kaj ne. Mu gi eba na pesot 7 rodendeni radi tvojata neserioznost :mad:
Другар ти ДелБој го има на профилна ... Требаше да те извести .... Јас бев Далмација па бев до Родос. Користев денови . Покќе кучкар е

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
И јас мислам дека Кунташаче не беше исчезнат, најверојатно целава работа беше псај оп да се одтргне вниманието од кајганџиите од реалните проблеми као војната во Украина.
Северна и промената на личните карти е PsyOps за да се оттргне вниманието од Кунташе.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom