Избелување на заби

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Има некој користено онаа Signal White Now шо ја рекламираат?

F

Frankie Yale

Гостин
Za prirodno izbeluvanje se odi na more, vo slucaj da imas vo plan da odis na Ohridsko togas ke si kupis eden legen i morska sol pa butaj ja glavata tri-cetiri pati dnevno i resen problem!

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Пиете млеко. Брат ми ненормално пие млеко, буквално секој ден поголеми дози, и ене го бели му се забите ко снег.

Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
а треба некое време да одстои, па да почне да се користи ливчето? :)
Не треба да одстои, јагленчето може одма да се користи барем 2 или 3 пати да се измие со него
но на одалеченост од 1 недела, може и почесто да се користи но е прилично силно и ги раскрвува непцата,
но не е опасно, неколку пати се користи и потоа се престанува, неможе постојано да се употребува,
а и нетреба оти сите флеки ги чисти и многу белее

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не треба да одстои, јагленчето може одма да се користи барем 2 или 3 пати да се измие со него
но на одалеченост од 1 недела, може и почесто да се користи но е прилично силно и ги раскрвува непцата,
но не е опасно, неколку пати се користи и потоа се престанува, неможе постојано да се употребува,
а и нетреба оти сите флеки ги чисти и многу белее
Кога викаш Брезд дали мислиш на Брест?

Ќумурчињата дали се скроз поцрнети и дали треба да се сомелат во прашак?

Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
Кога викаш Брезд дали мислиш на Брест?

Ќумурчињата дали се скроз поцрнети и дали треба да се сомелат во прашак?
Да Брест, и да се скрос поцрнети, и да треба да се сомелат за да можи четката да се напоти од
чумурчето, но коренот да не се изгори скрос пепел да се направи, толку да оцрни скрос како јагленче.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Ја има оваа паста Лакалут кај нас во Скопје??

Kajgana Shop

На врв Bottom