Ибица - место каде забавата не застанува

• Креатор на темата Креатор на темата VanGogh
  • Време на започнување Време на започнување
Polno so pederi poslednive godini kao sho kazuvaat ... odnosot e 80% mashki ... 15 % kurvetini ... i drugo ostanatite .

Polno so pederi poslednive godini kao sho kazuvaat ... odnosot e 80% mashki ... 15 % kurvetini ... i drugo ostanatite .
Педери има во Палма таму е помирно. На Ибица се постари над 25 години, нема многу деца, има многу што спијаат на плажа кои идат само за некоја посебна журка. Не видов некаков сооднос од овие размери, има и мажи и жени доволно, плус луѓето одат таму да се забавуваат, а не да гледаат кој со кој се секса. Иако се е дозволено, се е јавно, па така секс имаат и на плажа додека сите гледаат. Јас би рекла дека ова е остров на кој не важи ни еден закон.
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 09:18 ---
Ти Леандрич осеќам плус си пресмета нешто :D
Имав проблем со издржувањето, што е многу многу е :D Немам толку сила, го доживеав како место кое мора да се види али не би се вратила пак, повеќе би ја шетала јужна Шпанија, Португалија и Италија. Кој е журкач од овие размери нема да сака да си замине од островот.

Иако се е дозволено, се е јавно, па така секс имаат и на плажа додека сите гледаат. Јас би рекла дека ова е остров на кој не важи ни еден закон.

Епа шом е така ондак таму и клучевите од апартманот у шупак да ги сокријам пак ќе ми ги најдат :P

Има многу крадци, нема да одиш на темно. Самите мештани те предупредуваат да не се движиш сам и подалеку од гужвите :)

Има многу крадци, нема да одиш на темно. Самите мештани те предупредуваат да не се движиш сам и подалеку од гужвите :)

На мочање под улична светилка и се ќе биде во ред :pos:

Супер си е Ибица, но не е врвот во Европа. Има и места што се со нејзин, а и подобар ранг.

Планирам летово на Ибица. Ме интересира дали да одам преку агенција или да си резервирам јас хотел. Како е поефтино? Колку е сигурен букингов ??? На интернет резервирање хотел. Да не испадне да појдам и немам резервација или па поскапо да ме репнат. Ај ќе ве молам за одговор ако може некој. Фала многу. Исто така не знам во кој дел од островот да се сместам. Во Ibiza town ли е најубаво? Ако се сместам некои 15 км подалеку колку ќе ме чини со автобус до таму да одам? Ако бил некој и знае споделете ве молам информации.

Последно уредено:
Педери има во Палма таму е помирно. На Ибица се постари над 25 години, нема многу деца, има многу што спијаат на плажа кои идат само за некоја посебна журка. Не видов некаков сооднос од овие размери, има и мажи и жени доволно, плус луѓето одат таму да се забавуваат, а не да гледаат кој со кој се секса. Иако се е дозволено, се е јавно, па така секс имаат и на плажа додека сите гледаат. Јас би рекла дека ова е остров на кој не важи ни еден закон.
--- надополнето: 24 јуни 2012 во 09:18 ---

Имав проблем со издржувањето, што е многу многу е :D Немам толку сила, го доживеав како место кое мора да се види али не би се вратила пак, повеќе би ја шетала јужна Шпанија, Португалија и Италија. Кој е журкач од овие размери нема да сака да си замине од островот.
Каде се поубави плажите, Ибица или Мајорка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom