Зошто девојките сакаат да ги молиш?

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Jas ne sakam da me molat ic.Ako go prave nekoj toa mi odi na nervi i mi nervira zasto mi e nekako liguski.Isto taka nikogas ne molam.Ili sakas ili ne.Ako saka arno,ako ne nemora!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Баш и не сум сретнал вакви. Не сум молел, за секс, блоуџаб или недајбоже за врска.
Повеќе мислам дека сакаат да бидат освоени и уживаат у тоа, а и сум забележал вака од споделени искуства со другари дека повеќето имаат некој синдром да си го поистоветуваат со татко им, личност која знае да се грижи за фамилијата,лидер итн итн... Несвесно му придаваат карактеристики и го поистоветуваат. Мамата си ја тракал Јоргос Микалис, uonoa pesanta I wil be your father figure, ете шо била фората

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Баш и не сум сретнал вакви. Не сум молел, за секс, блоуџаб или недајбоже за врска.
Повеќе мислам дека сакаат да бидат освоени и уживаат у тоа, а и сум забележал вака од споделени искуства со другари дека повеќето имаат некој синдром да си го поистоветуваат со татко им, личност која знае да се грижи за фамилијата,лидер итн итн... Несвесно му придаваат карактеристики и го поистоветуваат. Мамата си ја тракал Јоргос Микалис, uonoa pesanta I wil be your father figure, ете шо била фората
But then, the irony steps up... and he turns gay :toe: Значи работите секако не се црно бели. :icon_lol:

Патем, секој ден ги среќаваш таквите, кои сакаат да ги “молиш“, бидејќи така ни е поставен системот, ние (мажите) сме тие кои треба да пристапат и да “покажат што знаат“ како на Игри без граници, кога треба да се помине базенот на тенка летвичка додека од двете страни те гаѓаат со водени кеси.
Ама ако поминеш... :zlo:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
But then, the irony steps up... and he turns gay :toe: Значи работите секако не се црно бели. :icon_lol:

Патем, секој ден ги среќаваш таквите, кои сакаат да ги “молиш“, бидејќи така ни е поставен системот, ние (мажите) сме тие кои треба да пристапат и да “покажат што знаат“ како на Игри без граници, кога треба да се помине базенот на тенка летвичка додека од двете страни те гаѓаат со водени кеси.
Ама ако поминеш... :zlo:
Сме се карале бре јас и ти на темава и тоа доста. Ама еве сега, после толку време, да ти кажам само дека има и девојки кои "молат" мажи, само ај да речам тие тоа можат подискретно од вас. И ме чуди, зошто не си го пишал и тоа во воведот. Зошто само мажите да молат?
Тоа не го менува мојот личен став, ама ете да се најдеме на пола пат. Задоволително?:pipi::icon_lol:

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
mozi oti ne se sigurni vo odlukite pa mu treba malku vlijanie...kandisuvanje :pos2:
a oti mazite mraza da gi molis?!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Оооо ме разнежнивте...за да даваат корпи и да го креваат носот нагоре...се разбира не важи за сите туку за повеќето...и до кога со тоа он е машкото :tapp:

Член од
26 декември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
normalno deka sakaat da gi molime.si mislat deka svetot e nivni ova ona samo oti se ubavi.do negde i tocno e.ama simni im gi zvezdite daj im ona sto go sakat i ne vleguvaj vo konflikt da ne ti kazat-:nenene:(za u krevet mislam)

Jas ne sakam da me molat ic.Ako go prave nekoj toa mi odi na nervi i mi nervira zasto mi e nekako liguski.Isto taka nikogas ne molam.Ili sakas ili ne.Ako saka arno,ako ne nemora!
kade zivees da dojdam :smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Оооо ме разнежнивте...за да даваат корпи и да го креваат носот нагоре...се разбира не важи за сите туку за повеќето...и до кога со тоа он е машкото :tapp:
Тоа ќе престане да биде, кога ќе престане општеството да покажува со прст и да се исмејава. Зашто има девојки кои намерно ставаат маска на арогантност, а во суштина се многу чувствителни, меѓутоа, имаат страв некој и мислат дека така ќе пројдат полесно.

Дека има кучки има, ама дека повеќето се такви не се согласувам. Има и машки, кои исто така дигаат носови, особено ако дознаат дека девојката ги свиѓа, креваат акции, па некои одат и до навредување. Значи истава појава се случува и кај машките. И немојте сеа да рипате као тоа било поизразено кај женските, кога вие мислите дека е така затоа што вие се концентрирате на женските. Стојам на ставот дека секој може да најде девојка/ дечко без мољакање и нормална и приземјена девојка или фин и културен дечко. Само што мора да се изгори човек неколку пати, за да знае како да се поставува во иднина.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Без малце молење ништо не бидува, секој е малце папучар :)

Ок, знаеме дека сакате да бидете молени, но сепак и ние имаме душа нели? Но како и секое машко, малце да си ја моли девојката и не е на одмет, тоа е се дел од една игра. Молење за одредени работи, но молење за било што и увек е тоа не. Не е мало бебе па да го молам да јаде :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Тоа ќе престане да биде, кога ќе престане општеството да покажува со прст и да се исмејава. Зашто има девојки кои намерно ставаат маска на арогантност, а во суштина се многу чувствителни, меѓутоа, имаат страв некој и мислат дека така ќе пројдат полесно.

Дека има кучки има, ама дека повеќето се такви не се согласувам. Има и машки, кои исто така дигаат носови, особено ако дознаат дека девојката ги свиѓа, креваат акции, па некои одат и до навредување. Значи истава појава се случува и кај машките. И немојте сеа да рипате као тоа било поизразено кај женските, кога вие мислите дека е така затоа што вие се концентрирате на женските. Стојам на ставот дека секој може да најде девојка/ дечко без мољакање и нормална и приземјена девојка или фин и културен дечко. Само што мора да се изгори човек неколку пати, за да знае како да се поставува во иднина.
Не треба да бидеш роб на општеството инаку ќе те изгазат,во право си има и машки што креваат акции ама не дозволувајте само затоа што сте женски никаква акција да не преземате...по акција не се рачуна тајни знаци,сигнали,шифри,димни бомби :pos:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сакани да и тоа многу:kesa::pipi:
За да се почуствуваат сакани не треба да ги молиш туку да и посветиш внимание, добро да се однесуваш и да ја разбираш. Молењето овде некако не ми влегува во муабетот:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom