But then, the irony steps up... and he turns gay Значи работите секако не се црно бели.Баш и не сум сретнал вакви. Не сум молел, за секс, блоуџаб или недајбоже за врска.
Повеќе мислам дека сакаат да бидат освоени и уживаат у тоа, а и сум забележал вака од споделени искуства со другари дека повеќето имаат некој синдром да си го поистоветуваат со татко им, личност која знае да се грижи за фамилијата,лидер итн итн... Несвесно му придаваат карактеристики и го поистоветуваат. Мамата си ја тракал Јоргос Микалис, uonoa pesanta I wil be your father figure, ете шо била фората
Сме се карале бре јас и ти на темава и тоа доста. Ама еве сега, после толку време, да ти кажам само дека има и девојки кои "молат" мажи, само ај да речам тие тоа можат подискретно од вас. И ме чуди, зошто не си го пишал и тоа во воведот. Зошто само мажите да молат?But then, the irony steps up... and he turns gay Значи работите секако не се црно бели.
Патем, секој ден ги среќаваш таквите, кои сакаат да ги “молиш“, бидејќи така ни е поставен системот, ние (мажите) сме тие кои треба да пристапат и да “покажат што знаат“ како на Игри без граници, кога треба да се помине базенот на тенка летвичка додека од двете страни те гаѓаат со водени кеси.
Ама ако поминеш... :zlo:
Сакани или МОЛЕНИ??????/Па така сакаат да се чуствуваат сакани:kesa:
Tи може да ги молиш но да не ги сакаш. Има разликаПа така сакаат да се чуствуваат сакани:kesa:
kade zivees da dojdam :smir:Jas ne sakam da me molat ic.Ako go prave nekoj toa mi odi na nervi i mi nervira zasto mi e nekako liguski.Isto taka nikogas ne molam.Ili sakas ili ne.Ako saka arno,ako ne nemora!
Тоа ќе престане да биде, кога ќе престане општеството да покажува со прст и да се исмејава. Зашто има девојки кои намерно ставаат маска на арогантност, а во суштина се многу чувствителни, меѓутоа, имаат страв некој и мислат дека така ќе пројдат полесно.Оооо ме разнежнивте...за да даваат корпи и да го креваат носот нагоре...се разбира не важи за сите туку за повеќето...и до кога со тоа он е машкото
Не треба да бидеш роб на општеството инаку ќе те изгазат,во право си има и машки што креваат акции ама не дозволувајте само затоа што сте женски никаква акција да не преземате...по акција не се рачуна тајни знаци,сигнали,шифри,димни бомбиТоа ќе престане да биде, кога ќе престане општеството да покажува со прст и да се исмејава. Зашто има девојки кои намерно ставаат маска на арогантност, а во суштина се многу чувствителни, меѓутоа, имаат страв некој и мислат дека така ќе пројдат полесно.
Дека има кучки има, ама дека повеќето се такви не се согласувам. Има и машки, кои исто така дигаат носови, особено ако дознаат дека девојката ги свиѓа, креваат акции, па некои одат и до навредување. Значи истава појава се случува и кај машките. И немојте сеа да рипате као тоа било поизразено кај женските, кога вие мислите дека е така затоа што вие се концентрирате на женските. Стојам на ставот дека секој може да најде девојка/ дечко без мољакање и нормална и приземјена девојка или фин и културен дечко. Само што мора да се изгори човек неколку пати, за да знае како да се поставува во иднина.
Сакани да и тоа многу:kesa:Па така сакаат да се чуствуваат сакани:kesa:
За да се почуствуваат сакани не треба да ги молиш туку да и посветиш внимание, добро да се однесуваш и да ја разбираш. Молењето овде некако не ми влегува во муабетотСакани да и тоа многу:kesa: