Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Да се вратиме на темата ние шо вечер или нема да клецаме или тоа после 12. Читам се жалат не можеле да клецнат, не ги сакале нив женските а пак читам и дека членката @DenaM си бара дечко, љубов, еве можда ( не знам) не е некоја лепотица ко сликата на Маја ама се гледа дека е правник по профилната слика. Како бе не може да си најдете женска кога девојчето ве моли? @Sussaro Дена за некоја година ќе се опамети и од заработката ќе си плати професионалец и јас комплетно ја разбирам, дури и подржувам, дури размислувам да инвестирам у таков бизнис.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.706
Поени од реакции
35.430
а пак читам и дека членката @DenaM си бара дечко, љубов, еве можда ( не знам) не е некоја лепотица ко сликата на Маја ама се гледа дека е правник по профилната слика.
Колку што знам Дена не си бара било кој дечко, туку конкретно посочен дечко.Тој и тој :icon_mrgr:

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Колку што знам Дена не си бара било кој дечко, туку конкретно посочен дечко.Тој и тој :icon_mrgr:
И колку време го бара? Не трза типот? И тој ли ги читал анализите па се откажал? Се е тоа у прилог на бизнис идеата.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.706
Поени од реакции
35.430
И колку време го бара? Не трза типот? И тој ли ги читал анализите па се откажал? Се е тоа у прилог на бизнис идеата.
Треба да се обратиш лично до @DenaM за подетални информации

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Треба да се обратиш лично до @DenaM за подетални информации
Ајде можеби Дена ќе не удостои со статус на таа романса, кај се пречките, дали е тој добро момче или Перо, убав ли е, пун со самодоверба, духовит и богат па си нашол манекенка од инстаграм или шо е работава.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Со оглед на фактот дека таа го моли јавно, не ќе да е во добрите :(
еее што има врска сега тоа. Демек ако не ја сака автоматски е лош? Каква е таа класификација сеа? Тоа ти е исто ко да кажам тие што не ми дале се курви :)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.706
Поени од реакции
35.430
еее што има врска сега тоа. Демек ако не ја сака автоматски е лош? Каква е таа класификација сеа? Тоа ти е исто ко да кажам тие што не ми дале се курви :)
Не беше класификација :icon_mrgr: само подбуцнување:sneaky:
Дена да ни каже од прва рака.

Оние мажи што ја користат таа реченица „оние жени што не ми дале се курви“, се истите оние мажи кои седат со други мажи на маса и на секоја жена што поминува покрај нив, си шепотат на уво „ја гледаш оваа, само да знаеш колку пати ја поминав“и се така во круг. И тоа се истите оние мажи кои жена гледаат само на сон или на порнхаб.:pipi:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Оние мажи што ја користат таа реченица „оние жени што не ми дале се курви“, се истите оние мажи кои седат со други мажи на маса и на секоја жена што поминува покрај нив, си шепотат на уво „ја гледаш оваа, само да знаеш колку пати ја поминав“и се така во круг. И тоа се истите оние мажи кои жена гледаат само на сон или на порнхаб.:pipi:
Затоа ја кажав како соодветна споредба.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.255
Поени од реакции
23.842
Prokleti kurvi, ne obicni random kurvi :sneaky:
Автоматски споено мислење:

Жена не мисли на кур само кога ја брка куче или трча по автобус :D
Ete tuka imas baagji medicinski peronal. Prasaj gi koja e najteska operacija kaj zena, sigurno znaat :cautious:

Последно уредено:

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Никаде не реков дека е лошо момче, реков дека е малоумен за мои сваќања, значи според мене.
Како бе така тете?

Малоумен го направи човекот, а сакаш да го легнеш. Што те прави тоа тебе, кога сакаш сексуално да злоупотребиш лице што според тебе е со ментална попреченост? Сексуално девијантна личност, благо речено, да не употребам збор кој е кованица за мажите само (очигледно неправедно)...

Член од
30 август 2012
Мислења
3.594
Поени од реакции
6.302
Како бе така тете?

Малоумен го направи човекот, а сакаш да го легнеш. Што те прави тоа тебе, кога сакаш сексуално да злоупотребиш лице што според тебе е со ментална попреченост? Сексуално девијантна личност, благо речено, да не употребам збор кој е кованица за мажите само (очигледно неправедно)...
Ајде ,хехе како ова малоумен , а сака да го легни ?

Kajgana Shop

На врв Bottom