Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Covece,temava rastura :).
Jas licno smetam deka zenskite sakaat samo dominantni maski a mrazat inferiorni maski.Toa e normalno.Sekoe inferiorno masko pred zenskata e osudeno na propast.
Maskoto e inferiorno:1)Nemal nikogas fateno zenska
2)Peder?
3)Ludo zaljuben ili zavisen od nea(zatoa e i ljubovta slepa-zaradi ljubovta postanuva papucar)
Ako e definicija za dobro(inferiorno) masko papucar,ligus ili neznam sto ondak normalno deka ke go jadi stapot.Zenite sakaat sigurnost,masko so golema samodoverba,socioalno i finansiski uspesno masko(dobra kola,dobar okrug na prijateli i slicno bidejki nivnata uspesnost na tie polinja predstavuva slika za dominantno masko)...

I da , gledajki na evolucijata ne postoi absolutna ljubov.Zenite se sekogas skloni na izneveruvanje na partnerite(non stop grav ne se jade :) ) kako i site drugi zivotni na ovaa planeta. Zatoa ako sakate uspesnost kaj zenite bidete nonstop stimulativni t.e nagoajte sekogas nesto interesno so nea taka sto ke ja ispolnuva vrskata i nema da i stane monotona(bidejki momentot koga vrskata ke stane monotona stanuva moment za baranje na novi partner).Zatoa bidete inovativni vo sexualniot odnos(kako vrv na zadovolstvo i kreiranje zavisnost t.e ljubov),kreativni ,zabavni...Tesko e da se drzi zenska na edno ravniste(ova go mozat samo super intelegentnite decki t.e lugeto sto go razbiraat poimot zena a takvite se mnogu malu).

I da, ne fakajte mnogu na srce,vprocem zenite od sekogas bile takvi.Edno govorat drugo sakaat.Zatoa zabavuvajte se so niv,gajle da ne vi e za ljubov i takvi izmisleni sranja.Uzivajte dodeka mozete.Bidete hrabri,ne se sramite od niv(sepak se samo zeni),naucite da go pocustvuvate momentot t.e koga treba da im barate ili pak ne,bidete strplivi (strplivosta sekogas nosi rezultat)...Predstavetese sebesi ona sto ste,ponekogas lazete t.e frlete gi vo druga dimenzija(bidejki sepak ste vie dominanti,naterajteja da vi veruva-zenite lesno pagaat na lagi).Na kraj ke imate uspeh no nikogas ne cekajte absolute t.e absolutna ljubov bidejki skoro da ne postoi.

Poz
 
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.185
Поени од реакции
4.005
Паранормал темава не е за шали! :D

И доста добро прашање, ајде свртете ја малце дискусијава. Не само нас да не напаѓате. Се сме ние лошите, а вие сте срцки.

Ако знаеш да цениш ќе имаш. Секоја девојка е различна и зависно од тоа како се понашаш со неа како ја третираш толку и ќе траете. И така она ќе ти возвраќа на тебе ;) Ај ако не понашај се ко што тебе ќе ти текне па ние не чиниме, многу нормално.

Па вие цело време гледате во глобала. Ти ќе излезеш надвор и ќе бараш девојка во глобала?Не се труди да ја упознаеш каква е ...држи се до тоа дека сите се кучки што сакаат пари и нема да ти биде океј. Значи секој од нас си се труди да си најде некој што најмногу ќе му одговара, карактер, однесување...што и да е.
Нема што да целите постојано вие кон истото. Девојките нечинат и трчаат по пари. Излези малце прошарај, погледни малце подлабоко и ќе налеташ на спротивното. :)
Океј е се тоа, дека има девојки кои не знаат да почитуваат, не знаат за граници и се по авантури, лудување и не гледаат сериозно на љубовта ама тоа е што е. Ако сакаш да најдеш девојка што вреди ќе се потрудиш и ќе си ја најдеш. А за понатака постоја компромиси. Ќе се трудите и двајцата. :)
Јас знам како да се понашам уживај,само сакам да ти кажам дека треба да си добар до одредена граница бидејки ако си премногу добар тоа женските ке го злоупотребат!
 

• Tαммι •

Гостин
Јас знам како да се понашам уживај,само сакам да ти кажам дека треба да си добар до одредена граница бидејки ако си премногу добар тоа женските ке го злоупотребат!
Не пишав за да ти кажам како да се понашаш нема потреба од таков начин на обраќање. :) Само кажав дека, не сме ние само тие што ја злоупотребуваат добрината. Многу нормално е тоа дека ако на некој дозволиш да ти се качува на глава, тоа ќе го прави...не зависно дали е женско или машко.
 

blackswallow

Do you believe in life after love?
Член од
30 јуни 2011
Мислења
105
Поени од реакции
84
Еве и јас признавам и јас сум кршела срца.... ама тоа не значи дека само ние сме лошите и кршиме срца нели? :)
поентата ми беше дека сите си кажуваат мислења вакви онакви секакви а никој не си признава;)
 
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.074
Поени од реакции
581
Еве и јас признавам и јас сум кршела срца.... ама тоа не значи дека само ние сме лошите и кршиме срца нели? :)
Па, никој досега и не рече дека само вие сте лошите и кршачи на срца, туку дека процентуално таквите кај вас се повеќе отколку кај машките.
Целата дебата се сведува на тоа. Никој досега не изнесе мислење дека само вие сте лоши и дека изневерувате и што ти знам друго.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom