Зимска полова еднаквост

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Мојот херој.

:cuc: :cuc: :cuc:

Меѓу-комшиски дијалог на тема „Снегот пред зграда“ кој испраќа многу моќна порака до женскиот пол, кој со години се бореше за полова еднаквост. Сега, кога конечно ја добија, може да ја покажат еднаквоста на дело :)

Благодарност до Милош за фотката.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е не... мажите ова, мажите она. Земете исчистете еднаш за промена... да ве видам.
Кај е Блонди да се произјасни на темава, да видиме колку снег исчистила таа зимава....

Уште вака се дискутира по зградите ? Немаат фејсбук групи ? :confused:
Twitter е ова :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е, убаво и рекол. Преку глава од ваквиве.

S

Sagan

Гостин
Сликата од Милош поставена на неговиот ФБ-профил пред 3 часа со скоро 400 лајкови :)

-„Ако комшиката чуе за полова еднаквост, ќе треба да си ја пеглаш кошулата“
-„Ко ќе зачистат они у ВЦ, тогаш и ние снег“.

Owned!

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Бараа полова еднаквост епа ете им ја нека ја земат сега во своја рака. :cuc:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Баш да го видам тој „јунак“ што ќе ја пушти жена му да чисти снег пред куќа :) .

Уште снег да чистат жениве и стварно може да се укине машкиот пол којшто кај нас и онака не се покажа многу способен.

Полова еднаквост е и ние да правиме домашни работи ама нас не ни се пегла, чисти и готви така да порадо ќе чистам снег цел ден него да се маткам со алишта и манџи по дома :).

A

AnFem

Гостин
Баш да го видам тој „јунак“ што ќе ја пушти жена му да чисти снег пред куќа :) .

Уште снег да чистат жениве и стварно може да се укине машкиот пол којшто кај нас и онака не се покажа многу способен.

Полова еднаквост е и ние да правиме домашни работи ама нас не ни се пегла, чисти и готви така да порадо ќе чистам снег цел ден него да се маткам со алишта и манџи по дома :).
Овоа за да освоиш нечие женско срце ли? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom