За само 1,49$ можете да регистрирате домејн

Г

Грејвдигер

Гостин
А после за да го обновиш колку ќе чини домеинот? :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
12
После 1 година без никаков купон обично е околу 9$ но купони ќе можеш да најдуваш на Couponfor.Me со кои цената би била околу 7$ , доколку не сакаш после една година да ти остане на godaddy можеш слободно да си го префрлиш на друг регистар. не е како кај yahoo кои даваат домејни за 1$ ама никако после не можеше да се префрлаат на други места а цената после година е преку 30$.
Искористете ја можноста додека не е истечен купонот.

Се надевам мислењата ќе ги споделите тука.
Поздрав

Г

Грејвдигер

Гостин
Затоа и прашувам. Може после да ти лупнат огромна цена за обновување на доменот. Моментално јас немам потреба од било каков, али сепак фала што сподели. Инаку предлог да се отвори посебна тема за купони, така на едно место ќе ги имаме сите. Поздрав.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
12
Баш би било добро доколку се отвори тема само за купони.
нека се изјаснам и други , доколку ги користат и ги сакаат купоните од Godaddy , јас лично редовно ги користам и како што знам најпопуларни се оти даваат најдобра цена за регистрација на домејн.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
12
Ставен е нов купон на www.Couponfor.Me за само за 1,49$ за регистрација на домејн.

Код:
Register or transfer any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.49!*
Applies to the first year only of new or transfer registrations. This offer may not be used for renewals, bulk registrations, premium domains or Sunrise/Landrush domain registrations. Limited to one order per customer, expiring after 10,000 redemptions or at 11:59 PM on February 16, 2011 (whichever comes first). Discount will be reflected in your shopping cart; cannot be used in conjunction with any other offer or promotion. Customers may not use gift cards, PayPal® or AliPay to redeem this offer.
* Plus ICANN fee of 18 cents per domain year when applicable.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
12
takvoto 1.50 deka e 12 fakja psoto bara aj probaj ke vidis
Многу и не те разбрав што сакаш да кажиш.
Иначе тоа да регистрираш домејн за 1,49$ е пишано од 18-01-11 , истечен е купонот пријател.
Биди во тек и можеби ќе начекаш друг кога ќе биде објавен.

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Јас регистрирав пред некое време од godaddy .com домеин за 45 денари поточно 1$ :)

Член од
3 март 2010
Мислења
656
Поени од реакции
444
abe probav .com da registriram i 1.49 e da ama treba da odebris 1 od dvete navedeni uslugi i sekoe se plakja mesecno pisi kolku pa celovkupna suma mu idi 12 dolari probav

Kajgana Shop

На врв Bottom