За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.
Сума сумарум, се се сведува на ова.
Жеите ни сами не се разбираат а очекуваат мажите да ги разберат, ваљда тука с гледа кој е маж.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
99
Поени од реакции
1
Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.
:pos2: Е и ова е до некаде многу битна работа која треба да се бара во вистинскиот или совршениот :smir:

D

Delux

Гостин
За мене лично би сакала машкото да ги има следниве карактеристики( не дека овие карактеристики го прават вистинско машко,но го прават винстинско машко за мене):
-да е симпатичен или пак да има шарм..
-да има убави очи
-да е романтичен
-да знае да изненадува
-да е паметен
-по малку да е откачен
и сега за сега само толку се сетив..ако се сетам на уште нешто ќе пишам...
Da,ama ti so mozis da ponudis??
Ima nekoja posebna specijalnost vo tebe?!odnosno se bara reciproritet...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
АААааа совршен маж колку убаво звучи:music2: тоа е

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Da,ama ti so mozis da ponudis??
Ima nekoja posebna specijalnost vo tebe?!odnosno se bara reciproritet...

Сите си кажавме каков маж сакаме, и ти најде неа да ја цитираш и да прашуваш што имаа таа да му понуди, и дали имало некоја посебна специјалнист во неа? Темата не е за тоа дали можеме да му возвратиме за тоа што го бараме, туку едноставно секоја ке си каже кој и е совршениот маж. :smir:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Вака во дечкото мој би ги барала следниве карактерни особиниЧ
1.Да биде верен - да гледа ама да не фаќа
2.Да не биде разгалено мамотатино галениче некое лигле уфффф мразам такви
3.Да ме сака и да ме почитува
4.Да знае што сака у животот да има авторитет да знае да повиши тон пред сите и да си стои на зборот
5.Да не биде импотентен
6.Да не ми црка и да не се сили многу пред мене да не ми се наметнува премногу само до некоја граница
7.Да биде повисок од мене и така умерено симпатичен не ми се важно дали е келав или не, само да не е предебел и да нема пивски стомак
8. Нејкам да е откачен сакам стабилен човек
9.Романтичен пожелно е ама и не мора да биде имам романтика доволно и за двајцата
10.И најважно да биде интелегентен и образован ама убаво образован
11. финансиите не ми се важни

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Сума сумарум, се се сведува на ова.
Жеите ни сами не се разбираат а очекуваат мажите да ги разберат, ваљда тука с гледа кој е маж.
Не тоа сума сумарум можеби би требало да изгелда како : "Трпете не....па после ние ќе ве наградиме у кревет" ....цел живот со поткуп лажи и превари...хахах...абе лисици се нема шо..:pos2:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не тоа сума сумарум можеби би требало да изгелда како : "Трпете не....па после ние ќе ве наградиме у кревет" ....цел живот со поткуп лажи и превари...хахах...абе лисици се нема шо..:pos2:
И кажи после како иронично звучи кога со саати го дрват дека се искрени и сакат искреност:pos:

Член од
27 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
Ne znam zs site zenskive ste se fanale za toa da NE SAKA ILI GLEDA FUDBAL?pa toa ne e nesto koj znaes sto.pa i oni sakaat sport kako sto nie sakame nekoi raboti na pr:da sedime pieme kafe i muabetime za nekoj drug.Mislam daj da bideme iskreni pa nema da me izede ako 90 min se posveti na nesto sto saka i ako pominat tie 90 min bez da ni kazuva te sakam.

A sto se odnesuva do toa za vistinskoto masko pa sto znam najbitno mi e da me saka,pocituva,da e tuka za mene koga ke mi bide tesko,da ne pie premnogu,da ne me izneveruva,da ne me razgaluva mn:),da bide samostoen,da znae sto saka,da mi kazuva i pokazuva deka me saka(ali ne premnogu da me davi so toa 24 saati na den deka me saka)toa mi teknuva sega za sega

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Кредит-трансфер систем :pos:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Да го нагласува "Р" при говорeње :shy:

Темиве.... :pos: :pos: :pos:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
За мене...вистински е оној што ќе допре до моето срце.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Како прво и основно - да не е мамино синче. Значи, ако не е мамино синче, лигаво, кое ништо не знае да реши само, туку секогаш се крие зад кецелата на мајка му - тогаш е вистински маж.
Е сега, тоа беше најосновното, ама се разбира дека тоа не е единствената работа која го прави мажот маж, има и други работи со кои може да испадне дека не е прав маж.
Исто така, една од најважните работи ми е да се чувствувам сигурно кога сум покрај дечко ми, ако ја немам таа сигурност, тогаш не би ни требало да бидам со него. Сакам да знам дека сум покрај вистински маж кој може во секоја ситуација да ме заштити, а не покрај мамино синче кое при екстремна ситуација попрво би го спасило своето газенце.
Трета основна работа - ако на 25-6 години живее уште со мајка му (а нормално, до тогаш би требало да има завршено факултет), тоа би ми сметало, поготово ако веќе има работа, што значи дека може да си купи/изнајми стан, а тој сеуште живее со родителите.
Исто така би сакала и да е искусен, а не невино и збунето детенце.
Мислам дека доста кажав, тоа беа трите најважни и најосновни работи за мене, но секако дека секогаш има и некои исклучоци за било што, т.е. ситници, моменти кога би направила исклучок.
Само мислам дека не можеме да бираме во кого ќе се заљубиме, може да ги има сите маани како маж, а ниедна доблест, но ние сепак да го сакаме. :toe:

П.С. Заборавив да спомнам дека иако сакам да биде јак и мажевен, сакам да се знае кој е главен во врската - жената. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom