Зашто пиете алкохол кога ви штети?

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Kako be da ne pieme? :pishtoldzja edvaj cekam da doe petok, sabota da iskocam i da pieme so drustvoto........znam deka e stetno ali........LIVE YOUR LIFE!!! :je:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Hm..Abe uste ne mi e jasno ama da znaete deka mi e dobro prifateno ova so pienjeto!Da, najcesto vikendot pa da ne zboruvam za rodendeni i pienje na tugi smetki!Ali ednostavno ne ja sfakam pricinata na lugeto okolu mene koga ke mi prefrlat kako mozes voopsto da ne pies ili ne znaes da uzivas.Se slucilo ne velam ne onaka kolku za niven kejf zemam i jas ne deka mi e slatko ama od samoto toa ispivam po casa dve no se vo normalata..Sfakam sekoj ima afiniteti kon nesto porazlicno no koga celoto drustvo okolu mene ke bide pod dejstvo na alkoholot-pod toa podrazbiram glupiranje zezanje smeenje ..i od tuka proizleguva moeto prasanje zar mene samiot vozduh me opijanuva pa da bidat i jas ko niv raspolozena bez kapka alkohol! I zar vie ne mozete da si ja napravite samite atmosferata prekrasna kul otkacena i sto znam uste ne , pa potreben vi e stimulans?I kakov zivot e zivotot-vasiot voden pod takvite stimulansi?

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
најчесто пијам заради забава,за да ми биде поинтересно иако најчесто се заебувам па наместо интересно ми е ужасно лошо но некогаш пијам и од нервоза кога не ми е денот или така нешто!порано пиев повеке сега ми пројде меракот зошто видов како е и да ти е премногу лошо видов како е и да си онака малце фатен колку за расположение но сега сватив дека нема ништо поубаво од тоа сам да го создадеш тоа позитивно расположение сепак ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ ДОДЕКА НЕ ПРОБА

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
Кога пијам алкохол не ми штети, а кога шљокам без престан тогаш е друго...:nesum:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
алл бекоус оф грлззз...8) леле колку глупо зву4и...се шалам ина4е...
еми шознам..за да се опуштам,поинтересно да ми биде,полесно оди муабетот...и на крај пак заради жени...ех

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Кој кажа дека ми штети алкохолот нема везе супер е дури ми годи ама во граници на нормала:my5::nazdavje::bi:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пијам само кога сум со друштво..и тоа не оти ми прави некакво задоволство туку така за со друштво... и тоа се во границите на нормала (сега јебига можеби сум претерал некогаш ама еднаш се живее нели)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ljuge samo ednas se zivee pienjeto e zadovolstvo i mora da se opijanis dobro ednas vo zivotot.:pijan::pijan:

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
od mirizbata me faka :) :kesa: bukvalno....ali mi sobira mesheto epten :) inace zaso pijam..hmmm valjda zaso se osekam opusteno..relaksirano...ko da letam...i previse me raspolozuva :toe: ednostavno...LJUBAM ALKOHOL :)

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Пијам само кога се собираме друштвото за да пиеме. Инаку не практикувам да пијам. И мнооогу брзо ме фаќа. А инаку кога пијам пијам за да се развеселам но не да претерам.

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Епа ај замислете си 1ви (или нова година или на одмор навечер на плажа) мај без алкохол. Си седеме у круг, си пиуцкаме, си свириме на гитара. Од 6-7 ѕидарски скопски сум прилично начукан. Прано имав навика секој петок-сабота-недела да сум кома ама веќе ми стана досадно некако и си пијам само скопско мало 3 највекје за една вечер. Жестоко многу ретко, а кога пијам, најчесто коњак. Ама бесплатна запивка не пропуштам :)

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Ако сум среќен ..ќе се опијанам и ќе бидам +200% среќен
Ако сум тажен ... ќе се опијанам и ќе бидам +200% тажен
(барем кај мене така работи ова)
И ете ти ја причината зошто пијам .. кога сум среќен :kutiama:

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Ми штети само пивото оти ме фаќа киселина од него ама Финландиа со ред бул ич не ми штети

Kajgana Shop

На врв Bottom