Замисли...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Замисли идеш на квиз и на последно прашање за милион евра утињаш...идеш дома и по некое време ти се јавуваат и ти викаат дека уствари си го погодил,а ти пошто мислиш дека се заебаваат ги даваш парите за добротворни цели

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Замислиси да онемеш... ЛОШО ЛОШО :nesum:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
замисли сејш дома и идит терорист со 123531298741 тони динамит и ти вика априлилилилили....

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
замисли сејш дома и идит терорист со 123531298741 тони динамит и ти вика априлилилилили....

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
Замисли некој што е ептен ептен слаб и преку ноќ станува ненормално дебел.:uvo:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
vodkamixx напиша:
Замисли идеш на журка и све најавено иде тој и тој диџеј ово оно идеш таму, пушта музика резидент диџејот и сеа чекаш да дое најавениот диџеј, и коа глеаш на сцена се појавуваат некои рапери и почнуваат со нивните рими „пичка ти матер, today or later” :pos: :pos:
Ziveam za ova da mi se desi.. Idam na nekoja glupa trance-tehno zurka samo radi nekoja drugarka.. I mi se pojavuvaat raperi tamu.. YEEEE Ke umram od sreka.. Rap RulZ :D:D:D :baeh: :zver:

Zamisli da te akne infarkt koa ke vidis krv na tebe.. I posle doznaes deka ustvari bojata za kosa so si ja zemal za drugarka ti se razmackala ne bilo krv toa :pos2: :pos2:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
vodkamixx напиша:
Замисли идеш на журка и све најавено иде тој и тој диџеј ово оно идеш таму, пушта музика резидент диџејот и сеа чекаш да дое најавениот диџеј, и коа глеаш на сцена се појавуваат некои рапери и почнуваат со нивните рими „пичка ти матер, today or later” :pos: :pos:
Ziveam za ova da mi se desi.. Idam na nekoja glupa trance-tehno zurka samo radi nekoja drugarka.. I mi se pojavuvaat raperi tamu.. YEEEE Ke umram od sreka.. Rap RulZ :D:D:D :baeh: :zver:

Zamisli da te akne infarkt koa ke vidis krv na tebe.. I posle doznaes deka ustvari bojata za kosa so si ja zemal za drugarka ti se razmackala ne bilo krv toa :pos2: :pos2:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Замисли дека е крај на јули почеток на август и сите се по одмори, Охрид, Грчка, Црна Гора не е битно, се разладуваат по езерата/морињата се зезаат, забавно им е, а ти у Скопје на температура од +45 степена праиш малтер за малтерисување на некоја фасада. :pos: :pos: :pos:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
zamisli....igras protiv najbolje tim u dota na svet...se igra samo edna partija...i nekako na sreka...tronot na pola..go tepas....i taman victory da pisuva..FATAL ERROR.....:pos: :pos: :pos:

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
замисли додека имаш секс родителите да ви покажуваат пози :pos2::pos2::pos2:

gramat

click here to continue
Член од
23 јуни 2007
Мислења
340
Поени од реакции
8
a n g e l c e напиша:
замисли додека имаш секс родителите да ви покажуваат пози
:lud: ццццц човеците денеска...

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
zamisli...si ides nakaj doma..i te fati teska serka..i odis na nekoe mesto i seres...i pominuva decko ti/devojka ti i te glea...:pos: :pos:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Замисли ти падне wadsl-от. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ ЗАМИСЛИ?!?!?!?!?!

Kajgana Shop

На врв Bottom