ЗНАМ- За наша Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Hirоhito
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јуни 2022
Мислења
231
Поени од реакции
914
Забележав дека за другите партии има посебна тема, а за ЗНАМ нема, па си реков да нема неправда кон нив.

Еве накратко:

znam_logo_87997987-scaled.jpg

Партијата е формирана на 9 октомври 2023 како движење, од страна на градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски кој беше и пратеник во собранието, од 2016 до 2020 беше член на СДСМ,а после 2020 се води како независен

Максим дефинитивно ги изненади позитивно сите и се надевам на добри резултати на изборите. Он и левица ми се единствен надеж за спас, ако може воопшто нешто да се спаси и обнови во оваа држава.

Максим дефинитивно ги изненади позитивно сите и се надевам на добри резултати на изборите. Он и левица ми се единствен надеж за спас, ако може воопшто нешто да се спаси и обнови во оваа држава.
Па треба да се одлучиш. Или Максо или Димче. Левица не се мирисаат баш со Максо, и обратно.

I jas go mislam istoto.

dobro e sto site se protiv Makso, Levica, vmro, sds, steta sto ima lugje kako cigo i mincev so nego, ama neka zeme sto povece sds glasovi posebno od Kumanovo i site zadovolni.
i samo uste ova sam trgna protiv oliver vo zenit na mocta i murtinskoto kopile, im pokaza sreden prst na selskite oligarsi i isprdocite na cic,gi zabrza procesite na raspad na sds,koi sami po sebe se zavrsija so izbor na curka za preCednik, guraj Makso pa sto bide neka bide.

11391 потписи.....Тоооо мајсторе, браво Максо, нека пукнат сдсовците:свиркам::свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom