D
Deleted member 12196
Гостин
Зарем мора љубов да има? Не е задолжителна.Кај е љубовта у овие ваши муабети......јабали ве чарапи.
Зарем мора љубов да има? Не е задолжителна.Кај е љубовта у овие ваши муабети......јабали ве чарапи.
Да, во тој случај целиов муабет има смисла.Зарем мора љубов да има? Не е задолжителна.
освен ако не расфрла чорапи, тоа треба да стои во заклетва. Кога сум веќе кај чорапите, добро би било некој да измисли не збирач на чорапи него упарувач на чорапи по дезен и боја, хаосКаде е овде нежноста, разбирањето и желбата за живеење заеднички живот......каде е заклетвата дека никогаш нема да се разделиш од саканиот/саканата?
Јас не можам да разберам ситуација....ќе го земам другар ми од Немачка, каде зема жена за папири и од љубов и љ нема. Не разбирам зошто би се замарал со некоја што не ја сакам, и зошто некој да ме трпи зошто не ме сака.освен ако не расфрла чорапи, тоа треба да стои во заклетва. Кога сум веќе кај чорапите, добро би било некој да измисли не збирач на чорапи него упарувач на чорапи по дезен и боја, хаос
На страна чорапите, само 1-2 одмори од по 10тина дена и неколкумесечно дружење дома, низ град, пак дома, каде се гледаат секојдневно навиките на човек, се потребни да се види со каков лик се земаш и му изјавуваш вечна љубов. Ако збориме за долгорочно исчуручување, постои, луѓе ради работа, обврски, деца, проблеми психички се менуваат. Но за 1-2 години као што сега се случуваат разводи, очигледно треба да се прават подобри процени или да не се иде со тој памет -ќе издржам ама ќе го превоспитам овој мачо типов.
25-30 годишен да превоспиташ мало морген. Друга работа, еднострано "превоспитување" е најлоша опција у брак.
Ама вие за без брак зборевте па тогаш ни чорапи и вечна љубов ни тањири не се проблем.