Елена Ристевска

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Овој Дарко Димитров навистина ли веќе не знае што да компонира?
Нова песна од Елена немам слушнато веќе цела година (дуетот со Паркети и е последниот сингл, а за соло песна да не правиме муабет).
Дајте веќе да ја слушнеме со нешто ново, инаку и Елена ќе си отиде од М2 како Александра Пилева и сите други таленти на кои им беше ветено кариера, а само стоеа само закачалка.

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Според мене е просечна пеачка,со просечен глас,иако многу напредна вокално во текот на годиниве,се забележува..кај неа ми се свиѓа што вежба,работи на себе,на гласот итн,а кај ке дотурка тоа ќе видиме..за изгледот се знае,да не коментирам девојката е убава,згодна,харизма има,значи има предиспозии за нешо повеќе ама нема менаџери у Македонија асални за жал..

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
... Ич не ми се свиѓа како игра на сцена.Кога беше тука,во Те прошлата недела боље би рекал играше стриптиз...мора да го дига фустанчето и да стенка?? :jaj: Грозно беше. Инаку...топ је :pipi:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
... Ич не ми се свиѓа како игра на сцена.Кога беше тука,во Те прошлата недела боље би рекал играше стриптиз...мора да го дига фустанчето и да стенка?? :jaj: Грозно беше. Инаку...топ је :pipi:
Ке игра стриптиз и ке стенка за публиката кога незнае да пее. Посебно не у живо.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Овој Дарко Димитров навистина ли веќе не знае што да компонира?
Нова песна од Елена немам слушнато веќе цела година (дуетот со Паркети и е последниот сингл, а за соло песна да не правиме муабет).
Дајте веќе да ја слушнеме со нешто ново, инаку и Елена ќе си отиде од М2 како Александра Пилева и сите други таленти на кои им беше ветено кариера, а само стоеа само закачалка.
Зa брзо време со нов сингл - се викaл "Достa"

(2:00)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Јас за едно чудо ама жими неа ја сакам,ако не друго баш ми е убава.За време на пивофестот ја запознав и не ми се виде воопшто дигната.За сега па од сите останати пеачки ми има доста добри песни.Моето си го кажав:vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.726
Поени од реакции
22.711
Најубавата пеачка во светор е Елена..

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Песнава претпоставувам нова е..ако е така,Елена иде назад место да се движи напред..таман созреа вокално,колку толку,за разлика од порано,и повторно кикс,според мене..јес да песнава е пародија на некој начин,со реален текст,ама тие шо и ги праат песниве очигледно закржлавеле..:wink:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Песната е интересна, певлива, ама ништо ново, ништо WOW. Онака само влегува во уво.

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Елена е единствена позната личност вредна за :drk:, :pusk:, :hump: и мн мн слични вакви работи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom