Елена Петреска

• Креатор на темата Креатор на темата spektar
  • Време на започнување Време на започнување

Вашете мислење за Елена Петреска?

• Одлична

Гласови: 15 20,3%
  • Добра

Гласови: 32 43,2%
  • Лоша

Гласови: 27 36,5%

• Вкупно гласачи
    74
Член од
20 август 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
elena_petreska_teMala82312.jpg

elenapetreska4.jpg

Elena2.jpg

Епа луѓе, ајде изјаснете се што мислете за нашата Елена Петреска, нашата нова PlayBoy зајачица!!! И да не заборавам, нашата идна претставничка за Евровизија во Финска!!!:music3:

Леле колку е грда ... Ни сама не е свесна ... Многу ми е антипатична ... Од сликиве само што ја видов :tapp: А за песни незнам само онаа Маска мислам дека беше, спотот сум го гледала ОЧАИ ~!~

Случајно ја имам запознаето - убав разговор имав и ми остави пријатен впечаток. Многу е добра, паметна, реална и дефинитивно како позната личност не е некоја која се има дигнато во висините како нејзината имењачка Ристевска.

Само, од каде информацијава дека ќе биде претставник во Финска?

Димитар напиша:
Случајно ја имам запознаето - убав разговор имав и ми остави пријатен впечаток. Многу е добра, паметна, реална и дефинитивно како позната личност не е некоја која се има дигнато во висините како нејзината имењачка Ристевска.

Само, од каде информацијава дека ќе биде претставник во Финска?
Е браво братче за оваа порака!!! И да знаеш дека е многу фина и добра женска не само за разлика од Елена Ристеска, туку за жал и од останатите пејачки во нашава земја!!!

А за тоа дека ќе биде претставнича, барем мене така ми изгледа после слушањето на половина од песните кои се за на Евровизија... ;)

па добра девојка...се знаеме лично...бидејки и она е од прилеп и и е братуцетка на една моја другарка се запознавме кај неа дома...супер е...фина убава симпатична....не е воопшто дигната-ама ич воопшто..една обична девојка...иако не ми се свига ниту една нејзина песна ми остави супер впечаток!

Не мислам ништо,затоа не гласав,не ја познавам девојката и не можам да коментирам многу за неа

Интересен и е стилот,не е одлична,малку ја има за да биде одлична...а за Евровизија не би била лоша...

Dobra si e sto i fali.Ima dobar glas,dobro izgleda,nekolku interesni pesni i toa.Drugo nema sto da mislam.

Sto da kazam..mene licno ne mi se sviga mnogu,zboram za stilot na muzika.A ne ja poznavam,mozda e ok

Секое лето пее во градов и не ми оставила којзнае каков впечаток да паѓам во несвест или па да не ја поднесувам. Онака, неодредено мислење имам за нејзините песни, а само две ми останале во памет: „Симни ми ѕвезди” и „Маска”.
Можеби и убаво пее, скромно се истакнува и никогаш нападна не била.

Абе во Тетово кога беше ми викаат оние што биле да ја гледаат кажаја дека била обечена скоро гола и дека многу личела на бугарскине пеачки.:tapp:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom