Da,otidi u kancelarija kaj nego i ako go najdes ke ti daeAj ve molam eden brz odgovor, koj polagal trgovsko, ima li sansi da zemam v kancelarija kaj profesorot ocenka utre, zasto duri sega doznav deka deneska se zemale ocenki?
Да, ама кој ќе се шета по 100 пати до Скопје и назад. Дај Боже утре да го најдам...nemoras da brzas sea da zemes mozes i posle ispit znaci nakaj 25>>>>>
Последното мислам не е можноМоже ли некој што памети да сподели како е на испит математика, какви задачи најчесто паѓаат, множење на матрици може? Или само да ги учам методиве...? Обавезно ли во некоја група има извод/интеграл? Веројатност тешки паѓаат?Ако има некој при рака збирка нека ми каже на каков тип задачи од веројатност најмн да обрнам внимание :/ Влогови ренти, тешки а?
![]()
Очај, кој што знае нека сподели :smir::kesa::zlo:
И може во една група и извод и интеграл да се паднат?
Ne uci integrali, uci nizi i redovi, matrici, verojatnost, permutacii, ekonomska matematika posebno renta, miza i amortizacija na krediti... p.s. gledaj sega da go mines posto sega e najlesen,,Може ли некој што памети да сподели како е на испит математика, какви задачи најчесто паѓаат, множење на матрици може? Или само да ги учам методиве...? Обавезно ли во некоја група има извод/интеграл? Веројатност тешки паѓаат?Ако има некој при рака збирка нека ми каже на каков тип задачи од веројатност најмн да обрнам внимание :/ Влогови ренти, тешки а?
![]()
ти пишав приватна порака прочитај ја и одговори миМоже ли некој што памети да сподели како е на испит математика, какви задачи најчесто паѓаат, множење на матрици може? Или само да ги учам методиве...? Обавезно ли во некоја група има извод/интеграл? Веројатност тешки паѓаат?Ако има некој при рака збирка нека ми каже на каков тип задачи од веројатност најмн да обрнам внимание :/ Влогови ренти, тешки а?
![]()
Што те мачи? Ако е тоа што мислам, Габер и ако си на испит ти рачуна поените од присуство и презентација.Дечки бе??? Ниеден ли нема на форумов што полагал МОИ сеа на испит???
Е многу арно, и ја дознав такво нешто од колешка и сум вонреден студент. Каков ми е тој испит со поени од присуство и презентирање курци палци кога јас на факс неам праг пројдено??? За курево здравје ли сум вонреден??? Фала инаку за инфото, ако не друго ќе си напраиме муабет.Што те мачи? Ако е тоа што мислам, Габер и ако си на испит ти рачуна поените од присуство и презентација.
Мој колега го имаше поминато испитот со поените, ама не му ставаше 6ка зашто немаше доволно поени од нејзината одредена граница (а не одеше на предавања и немаше презентација).
А пак ако ти кажам дека и во јуни исто рачунаше поените од присуство и проектЕ многу арно, и ја дознав такво нешто од колешка и сум вонреден студент. Каков ми е тој испит со поени од присуство и презентирање курци палци кога јас на факс неам праг пројдено??? За курево здравје ли сум вонреден??? Фала инаку за инфото, ако не друго ќе си напраиме муабет.
Во некоја група рекле на 20ти јануари......да не знае некој кога ќе има резултати економија ?
Сврти колега едно 2-3 стр наназад, повеќе веќе пишаа шо може да се падне :smir:dragi kolegi aj ve molam neka kaze nekoj sto se paga na ispit kaj dragiot janev? blagodaram