ФАЛА колешке ..... ја не само со имам дупки у образовен процес туку и компасот и саатот ги имам изгубеноКолега не се полага МТП утре, туку во среда и во 13 часот
Тешко полагање ако те нема на список, последно време многу го тупат со тие списоци, ќе испечатат примерок од тестот колку што се пишани на списокот и после 2-3 ќе се појават што ги нема, а се пишале и ете ти беља. Да се нацрташ на факс да ја побараш обавезно!!!Kolegi ve molam, nekoj ako moze da mi kaze dali kaj Zlatka - Politika na Tehnoloski Razvoj, moze da se polaga ako ne si zapisana na kolokviumskata lista? Ili dali moze sega da se zapisam nekako????
Blagodaraam mnooguuuu
Утре или задутре на страната на факултетот, само што не работи. : )Економика резултати???
Кај Славе/Драган сигурно може да се носат, кај Калина не знам, а може да ги купиш во Либро/Зоки.Dali ke bide dozvoleno po statiostika na kolokviuym da se nosat tablici i od kade moze da se kupat?
Nma veze do 1ipol rekoa ke ima a sega ko so gleam e 13:25 taka da kaj i da ke ima strujaкаква романтика денес за полагање на факс нема струја , и ќе нема уште два дена најмалку така сто страната нема ни да функционира