Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Во колку саат се полага монетарна економија?

Колега не се полага МТП утре, туку во среда и во 13 часот (:
ФАЛА колешке ..... ја не само со имам дупки у образовен процес туку и компасот и саатот ги имам изгубено :tapp:
како и да е фала уште еднаш :D :uvo:

Колеги би сакал да прашам дали има прашања по Менаџмент на мал бизнис и Претприемништво и каде може да се најдат? :salut:

Ja kolku so znam Monetarna utre se polaga od 8.15.taka pisuvase na stranata na fak,ako sum greska neka me popravi nekoj :)

Колеги да не знае некој дали ке има дуална задача од Линеарно програмирање (колоквиум-математички методи)?

Da ve prasam za statistika kaj Kalina dali ucite samo od slajdovite sto gi stavile tie definicii i formuli ili ucite se sto ima vo ucebnicite i drugo prasanje dali ek moze formuli i tablici na kolokvium da se nosat i od kade mozat da se kupat:toe:

Некој да сподели некое искуство за Осигурување? Некои задачи, прашања од минатите години...

Kolegi ve molam, nekoj ako moze da mi kaze dali kaj Zlatka - Politika na Tehnoloski Razvoj, moze da se polaga ako ne si zapisana na kolokviumskata lista? Ili dali moze sega da se zapisam nekako????

Blagodaraam mnooguuuu

Kolegi ve molam, nekoj ako moze da mi kaze dali kaj Zlatka - Politika na Tehnoloski Razvoj, moze da se polaga ako ne si zapisana na kolokviumskata lista? Ili dali moze sega da se zapisam nekako????
Blagodaraam mnooguuuu

Тешко полагање ако те нема на список, последно време многу го тупат со тие списоци, ќе испечатат примерок од тестот колку што се пишани на списокот и после 2-3 ќе се појават што ги нема, а се пишале и ете ти беља. Да се нацрташ на факс да ја побараш обавезно!!!

каква романтика денес за полагање на факс нема струја , и ќе нема уште два дена најмалку така сто страната нема ни да функционира

Dali ke bide dozvoleno po statiostika na kolokviuym da se nosat tablici i od kade moze da se kupat?

каква романтика денес за полагање на факс нема струја , и ќе нема уште два дена најмалку така сто страната нема ни да функционира

Nma veze do 1ipol rekoa ke ima a sega ko so gleam e 13:25 taka da kaj i da ke ima struja :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom