Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
има заинтересирани за апсолвентска екскурзија, која агенција и најдобра? :D

Strategiski marketing znae li nekoj do koja strana e za prv kolokvium i dali ke dade so kniga da se polaga?fala

Некој Таблици да не продава? Ако има некој , нека ме контактира преку приватна порака :)

некој од маркетинг смер да казе сто да се уци на кој работи да се обрнува внимание по маркетинг на трговски претпријатија и економика на внатрешна трговија да знам на сто да се фокусриам какви прашанја дава на колоквиум :)

Колеги има ли шанса ако замолам професор да полагам сега сл месец предмет од зимскиот семестар да ми дозволи, бидејќи ми треба за виза??? Или би ми рекле да посетам психијатриска установа???

http://www.facebook.com/ssefskopje
На студентите запишани на додипломски студии во учебната 2007/2008 година, согласно одлуката на Наставно-научниот совет им се одобрува дополнителна мартовска испитна сесија. Сесијата ќе се одржи од 11-22.03.2013 година во периодот на одржување на првите колоквиуми од летниот семестар 2012/2013 година, во датумите и часовите кога се закажани колоквиумите кај матичниот професор.
Сите студенти кои ќе полагаат во дополнителната сесија задолжително да достават пријави од 04-06.03.2013 година, во службата за студентски прашања.
Студентите кои нема да достават пријави и нема да бидат на список за полагање нама да можат да пристапат на испит.

Осигурување до која страна треба теорија и задачи?

Знае некој Деловно комуницирање кои прашања обично се паѓаат на прв колоквиум.Сигурно има Благоја некои најомилени што ги дава секоја година.

Има некој прашања меѓународна економија? :(

мозе некој од маркетинг смер да писе економика на внатрешна трговија да пише што се пагја на колоквиум сто да се учи набројуванки професорот што дава од прилика :)

ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ

дава ли отворени прашања на прв колоквиум, или само заокружување и точно/неточно?

ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ

дава ли отворени прашања на прв колоквиум, или само заокружување и точно/неточно?

Лани имаше 20 прашања, од кои 3-4 беа точно-неточно, а другите со заокружување и секое носеше по 5 бода. Иако првиот колоквиум изгледа како да нема материјал и нема што да се учи, знае да даде многу зафркнати прашања, ископани од меѓуредови низ текстот во тоа скриптата.

Колеги каков ќе биде колоквиумот Меѓународен менаџмент оптички или на пишување прашања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom