BloodyTampon
Works in deep&dark places
- Член од
- 8 август 2009
- Мислења
- 798
- Поени од реакции
- 60
Некој од Е-бизнис 1ва година? Задолжително е присуството на предметиве од втор семестар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За прв колоквиум сигурно треба цела скрипта од зоки/либро и веројатно втора глава од книгата лидерство, зошто фалат страни во скриптата за втората глава .... Има некој што сигурно знае?????Организациско однесување само од скриптата треба за прв колоквиум или и некоја глава од Лидерство?
И уште нешто. Е-бизнис сум, но имам избрано да бидам кај Драган, не кај професорката (Калина?). Ќе биде ова проблем?Некој од Е-бизнис 1ва година? Задолжително е присуството на предметиве од втор семестар?
Земи си ги, не губиш ништо. За повторување се добриПомагаат ли скриптите од Зоки и Либро за Економика на претпријатија ?
Знае ли некој до каде треба за прв колоквиум по ЈАВНИ ФИНАНСИИ
И уште нешто. Е-бизнис сум, но имам избрано да бидам кај Драган, не кај професорката (Калина?). Ќе биде ова проблем?
Да, голем проблем ти е тоа. Оди си кај Калина, малце поинаква е статистиката на вас од останатите смерови. Само ќе се зезнеш ако одиш кај Драган. Драган е супер, ама џабе кога има некои поинакви работи - ќе учиш нешто што не треба, а нема да учиш нешто што треба.
1.Океј е тоа, ќе научам за кај неа, но работата е што имам избрано на iKnow да бидам кај Драган...и не знам како ќе се префрлам.
2. немам отидено кај Калина на предавање, а без присуство не давала потпис, но слушнав дека може да се плати казна за да се добие потпис?
Луѓе дај ве молам упатете ме на што да се обрнува повеќе внимание од теоријата за Статистика за бизнис и економија? Трета глава не треба, од петта велат имало исто повеќе теорија но ме интересира што поточно барат, дали само тоа што е со здебелени букви поимите или и некои пресметки теорија?
го полагаме прв на 12-ти... па што знам теоријата не ми е баш најцелосно јасна, задачите лесни ми идат некако, а и стварно ли давал додатни 10 поени ако поминеш на колоквиум?
Кај Драган не одиш на предавања?
Ако не, почни, ти го џвака материјалот, се ќе ти биде јасно, само ќе повторуваш после тоа што се вика.
Осигурување - Дали некој беше денес на вежбите? Дали некој знае воопшто каков ќе биде колоквиумот и која книга е за годинава оти мене во Либро ми дадоа една мала збиркичка од 150 стр, плус теорија.
Точно ли е дека е на 29ти преместен?