Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
А Економика на Претпријатие за група економија од колку саат се предавања? На распоредот од интернет пишува од 8, а на факултет пишувало од 10.

Така напомена уште на првиот час па не гледам зошто не би било вистина.
Башка и ако ги положиш двата колоквиума со минимум поени(24) пак нема да имаш доволно за да поминеш и тука улетуваат тие поени од списоците.
Мој тип е дека утре пушта еден.
Пушти денес? :)

Продавам Статистика книга (потцртана , се обележано ) цена 250ден. Заинтресираните пишете во инбокс :cool:

Ајде и јас да дадам оглас :

Продавам банкарствo книга неотворена, нова!!!

Колеги ај ќе ве замолам за малце инфо за Меѓународен менаџмент какви се колоквиумите дали се на заокружување и дали е полесен предметот или не?
И Теорија на организација што е отфрлено од втор колоквиум? Благодарам :)

Ај некој што знае информации за предметите Логистика, Анализа на Е-Бизнис и Користење апликации преку интернет да сподели ако може? Треба ли да се оди на предавања, лесно ли е тешко ли е, има ли некој задолжителен проект што треба да се направи за да се положи и слично. Фала однапред.

Купувам Менаџмент на мал бизнис, МЧР и социологија. Информации во ПП. :)

Колеги ај кажете искуство од Развој на економска мисла , Економско планирање и Економски системи и глобализација ? Се проѓаат ли на колоквиум само од книга или има и некои прашања и слично ? :)

Ај некој од колегите нека ме додадат во групите ако сакаат зошто сум вонреден студент и ми значат многу тие информации:Поздрав

Организациско однесување само од скриптата треба за прв колоквиум или и некоја глава од Лидерство?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom