Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Боби[Мкд];3745069 напиша:
Уплатницава што е 750 денари ни ја даваат на факултет, така?

Индексот и легитимацијата се купуваат таму во книжарницата?

И на некој ако не му е мака да ги запиши податоците од жиро сметката на која треба да уплатиме за сојузот на студентите, имам проблеми со страната и со нетот.

фала однапред. :back:
Ваљда мислиш за Парламентот. Иначе се си имаш таму, али подобро уплати си претходно зашо многу гужва ке има.
Потврда за уплата од 200,00 денари за Студентски парламент - Економски факултет-Скопје ( Банка на примачот: Комерцијална банка АД Скопје; Сметка:300000001372004; Шифра 289).

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
Beneamata е во право, без разлика кој од кај е.. ако нешто толку му е битно неможе тука да умара луѓе па и уште да им вика да отидат да видат на факултет. Ако му требаше на Beneamata нешто ќе си отидеше ќе си прашаше и ќе кажеше на форумов, ама вака сигурно нема зошто да се замара за да му објасни на некој што навистина му е потребно тоа а го мрзи да отиде до факултет да си види. Секој со своите проблеми си е!

Пс. Еве ви ја темата за ЕКТС тука

Член од
3 октомври 2009
Мислења
77
Поени од реакции
5
Колеги може малку помош?
Се запишав на економија и сега имам малку проблем со изборниве,се мислам да земам трговско право во зимски семестар и англиски во летен.Некој совет?Прочитав дека го фалите трговско дека бил лесен...?

Член од
6 март 2010
Мислења
30
Поени од реакции
0
Kolegi ima li sansi denes da ima rezultati matematika? I dali sekogas posle 2 saat se zakacuvaat rezultati na fax ?

M

Mario Gómez

Гостин
Која "цел на дознака" да ја запишам на уплатниците(200 евра 4.900 денари), нема на страната, знам дека не е битно али ај.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Член од
6 јули 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
kolegi :) koga ke imate informacija deka na oglasna na fakultet se obajveni rezultatite od ispitot po matematika so bese na 20ti avgust,ve molam napisete mi vo PP bilo koj ili na forumot kako odgovor.Fala odnapred

--- надополнето ---

Trgovsko pravo-najlesen mozen izboren, Delovna etika- najmalku materijal megutoa NAJGADEN PREDMET skoro site padnaa na kolokviumi i eve uste se macat vo avgustovska sesija znaci,podaleku od toj predmet. Sociologija-poopsiren materijal no mn lesne za ucenje i lesno se fakaat ocenki site imaa od 8 nagore..Ekoloski menadzment- nema mn materijal ama sepak e tersene. Znaci najdobar izbor za brucosite: Sociologija -prv semestar i Trgovsko pravo-vtor semestar.....pozz

--- надополнето ---

Trgovsko pravo-najlesen mozen izboren, Delovna etika- najmalku materijal megutoa NAJGADEN PREDMET skoro site padnaa na kolokviumi i eve uste se macat vo avgustovska sesija znaci,podaleku od toj predmet. Sociologija-poopsiren materijal no mn lesne za ucenje i lesno se fakaat ocenki site imaa od 8 nagore..Ekoloski menadzment- nema mn materijal ama sepak e tersene. Znaci najdobar izbor za brucosite: Sociologija -prv semestar i Trgovsko pravo-vtor semestar.....pozz

Член од
8 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
1
Од Скопје си? Па зашто тогаш толку револтирано мрчиш зошто никој не ги спомнува резултатите по математика? Не моеш да се измрдаш до факултет? Не, у никој случај така?
И не сфати дека тука секој си праи муабет за што си сака? Или веќе не ти требаат прашања, па ај сеа се осеќаш препаметна да им солиш памет на другиве.

Секако ако се поставиш на тој начин, како што секогаш се поставуваш, никогаш нема да добиеш соодветен одговор. Комплексите не се од другата страна од твојот монитор.. побарај си ги таму кај тебе, и би те замолила веќе твоите фрустрации да не ги истураш тука, и тие муабети од 2ро одделение у стилу не ми се прави мн паметен тука не. Сепак си за 2ра год на факултет, за жал.
Поздрав.
cekaj cekaj vo koja uloga se stavi devojko? advokat na beneamata ili sudija tuka na forumov! slusaj vaka, mene ne mi trebaat strucni lica da mi kazuvaat sto ke prasam i kako ke prasam ok? kako sto kaza na forumov sekoj si pravi muabet za sto saka neli??? taka da IC DA NE TE BOLI TEBE DALI JA MOZAM ILI NEMOZAM DA SE IZMRDAM I DALI ILI NE KE PRASAM ZA MATEMATIKA !!!!!!!! licno neznam sto ti e problemot ali valjda nemas popamentna rabota ! I DA KE KAZAM: NE MI SE PRAVI MNOGU PAMETENA!!!!

--- надополнето ---

ejjjj bravoooo si ja nasla:))) sega posetija!!! ti treba

--- надополнето ---

moes da ja iskoristis!

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
znae nekoj sto se se uplaka koga se zapisuvas vo vtora god, dali samo participacijata (200e) ili i tie glupostite drugi sto se plakaa u prva???
ps. imam se rascisteno od prva...

Член од
8 февруари 2010
Мислења
25
Поени од реакции
1
Beneamata е во право, без разлика кој од кај е.. ако нешто толку му е битно неможе тука да умара луѓе па и уште да им вика да отидат да видат на факултет. Ако му требаше на Beneamata нешто ќе си отидеше ќе си прашаше и ќе кажеше на форумов, ама вака сигурно нема зошто да се замара за да му објасни на некој што навистина му е потребно тоа а го мрзи да отиде до факултет да си види. Секој со своите проблеми си е!

Пс. Еве ви ја темата за ЕКТС тука
ZNACI PRASAV ZA REZULTATI MATEMATIKA!!!! I NE REKOV DA OTIDE NEKOJ DA VIDI TUKU PRASAV DALI NEKOJ VEKE VIDEL!!!!!!!!!!! JA NEZNAM STO DAVATE KOMENTARI KOA NE CITATE

Член од
19 август 2010
Мислења
54
Поени од реакции
0
Колеги може малку помош?
Се запишав на економија и сега имам малку проблем со изборниве,се мислам да земам трговско право во зимски семестар и англиски во летен.Некој совет?Прочитав дека го фалите трговско дека бил лесен...?
трговско право ти е во летен семестар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom