Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.860
- Поени од реакции
- 17.614
Или па бабл ке се одигра како во НБА.
toa spomna edna od komentatorite od sport klub. samo ostanuva da se vidi kolku se sposobni da go organiziraat.Или па бабл ке се одигра како во НБА.
najgolema glupost e ova.Какви клошари се бартомеу и тие гомна во ека. Прво воведоа 20-0 ако некоја екипа нема минимум 8 играчи за натпревар, а потоа кога видоа дека од тоа може да страдаат барса, реал, ЦСКА, Фенер...го укинаа правилото.
НА страна ова, одамна ја руши кошарката оваа организација. Еве има и најави дека од ебан Лондон ке прават кошаркашки клуб и ке игра Евролига, за прокети пари ке ја уништат.najgolema glupost e ova.
koga igraat normalno, za pobednikot ima 2 boda, za toj so gubi 1. so 20-0 toj so gubi treba da ima 0 boda. glupokja u raskosh
kje ostane ligata na nivo na zanimacija izmegju nba sezoni, za zal.НА страна ова, одамна ја руши кошарката оваа организација. Еве има и најави дека од ебан Лондон ке прават кошаркашки клуб и ке игра Евролига, за прокети пари ке ја уништат.
едното со другото не е под иста капаКако е можно во ист ден да има Евролига и Евробаскет квалификации?