то ти је завијет (aka Promise).Битно го прошетавме Влатче до Германија, се надевам дека купи сувенири за неговите :back:
и еден голф на старо да донесишто ти је завијет (aka Promise).
1. Да идеш у Њемачка.
2. Да купиш сувенир за себе и за својему ближем.
3. Да наџеш жену и да је ожениш (макар и са паре, ако је потребно и неизбежно)
и да се опет кучи вратиш (најважније од све друге завијете).
Јас мислам дека ќе победи некој помеѓу Шведска, Естонија, Франција и Велика Британија.Според кладилниците Вилијам Хил, еве ги коефициентите ..
Франција 'Sognu' 2.50
Ирска 'Lipstic' 4.50
Азербеџан 'Running scared' 9
Велика Британија 'I Can' 11
Естонија 'Rockefeller Street' 17
Мене ми изгледа дека педерите од Ирска ќе победат за жал..
Кој сака нека победи, воопшто не ме возбуди циркусот Евровизија. Влатко си го одработи своето како знае и умее. Не заслужува да го исмеваме и напаѓаме. Човекот не отепа никого за да стигне до таму. Го избравме ние Македонците. Ако е ароганција што воопшто се пријави за Скопје 2011, ако е необјективно гласањето по телефон и смс („Оваа година организаторот МТВ направи промена во правилникот за гласање на изборот за национална песна за „Евровизија“, со која се даде предност на гласовите добиени од телефонското гласање.“) зошто не пративте повеќе пораки за вашите фаворити? Се некој друг треба да ни ги исполни желбите, а некој трет е крив. :nesum:
Проблемот е што тој нит знае нит умее,а ние не го избравме се избра самиот преку купување и делење на картички за гласање ,тој самиот кажа и не охрабруваше да купиме картички за гласање од други земји за да гласаме за него,преку тоа сам си кажа како победил и тука.Тој не може да биде пејач ,нема глас ,не знае да пее, зар единствен критериум зошто е он пејач ќе биде бидејќи е убавКој сака нека победи, воопшто не ме возбуди циркусот Евровизија. Влатко си го одработи своето како знае и умее. Не заслужува да го исмеваме и напаѓаме. Човекот не отепа никого за да стигне до таму. Го избравме ние Македонците. Ако е ароганција што воопшто се пријави за Скопје 2011, ако е необјективно гласањето по телефон и смс („Оваа година организаторот МТВ направи промена во правилникот за гласање на изборот за национална песна за „Евровизија“, со која се даде предност на гласовите добиени од телефонското гласање.“) зошто не пративте повеќе пораки за вашите фаворити? Се некој друг треба да ни ги исполни желбите, а некој трет е крив. :nesum: