Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Слабо Геј-лоби има Влатко иначе ќе одеше во финале.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Najgolemi autsajderi bevme i ne zgresile,dodeka na pretstavuvaat nikakvi pejaci ne moze da ocekuvame nesto,vrcak,gadza i vlatko ilievski,pa ne ni zasluzuvame da vlezeme narode!

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137

Ептен ми остаи впечаток, не знам зашо :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Битно го прошетавме Влатче до Германија, се надевам дека купи сувенири за неговите :back:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.721
Поени од реакции
31.631
фаворити: Естонија, Србија, Босна, Англија, Словенија.
Би ми било драго ако било која од овие победи.

T

Tetro

Гостин
Битно го прошетавме Влатче до Германија, се надевам дека купи сувенири за неговите :back:
то ти је завијет (aka Promise).
1. Да идеш у Њемачка.
2. Да купиш сувенир за себе и за својему ближем.
3. Да наџеш жену и да је ожениш (макар и са паре, ако је потребно и неизбежно)

и да се опет кучи вратиш (најважније од све друге завијете).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
то ти је завијет (aka Promise).
1. Да идеш у Њемачка.
2. Да купиш сувенир за себе и за својему ближем.
3. Да наџеш жену и да је ожениш (макар и са паре, ако је потребно и неизбежно)

и да се опет кучи вратиш (најважније од све друге завијете).
и еден голф на старо да донесиш :D

Член од
4 април 2011
Мислења
152
Поени од реакции
89
Мислам дека годинава ќе победи Шведска, а мене се разбира ми е Дино фаворит...
И Италијанциве се вратија годинава, а дали знае некој зошто Црна Гора не учевствуваше ?

М

Мартин`

Гостин
Според кладилниците Вилијам Хил, еве ги коефициентите ..

Франција 'Sognu' 2.50
Ирска 'Lipstic' 4.50
Азербеџан 'Running scared' 9
Велика Британија 'I Can' 11
Естонија 'Rockefeller Street' 17

Мене ми изгледа дека педерите од Ирска ќе победат за жал..

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Според кладилниците Вилијам Хил, еве ги коефициентите ..

Франција 'Sognu' 2.50
Ирска 'Lipstic' 4.50
Азербеџан 'Running scared' 9
Велика Британија 'I Can' 11
Естонија 'Rockefeller Street' 17

Мене ми изгледа дека педерите од Ирска ќе победат за жал..
Јас мислам дека ќе победи некој помеѓу Шведска, Естонија, Франција и Велика Британија.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.903
Поени од реакции
14.519
Дали само во нашиве кладилници не може да се клади на Евровизија ?

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Кој сака нека победи, воопшто не ме возбуди циркусот Евровизија. Влатко си го одработи своето како знае и умее. Не заслужува да го исмеваме и напаѓаме. Човекот не отепа никого за да стигне до таму. Го избравме ние Македонците. Ако е ароганција што воопшто се пријави за Скопје 2011, ако е необјективно гласањето по телефон и смс („Оваа година организаторот МТВ направи промена во правилникот за гласање на изборот за национална песна за „Евровизија“, со која се даде предност на гласовите добиени од телефонското гласање.“) зошто не пративте повеќе пораки за вашите фаворити? Се некој друг треба да ни ги исполни желбите, а некој трет е крив. :nesum:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кој сака нека победи, воопшто не ме возбуди циркусот Евровизија. Влатко си го одработи своето како знае и умее. Не заслужува да го исмеваме и напаѓаме. Човекот не отепа никого за да стигне до таму. Го избравме ние Македонците. Ако е ароганција што воопшто се пријави за Скопје 2011, ако е необјективно гласањето по телефон и смс („Оваа година организаторот МТВ направи промена во правилникот за гласање на изборот за национална песна за „Евровизија“, со која се даде предност на гласовите добиени од телефонското гласање.“) зошто не пративте повеќе пораки за вашите фаворити? Се некој друг треба да ни ги исполни желбите, а некој трет е крив. :nesum:

абе ен треси нели гледаш дека кај анс беше чиста намештаљка па се откажаа и дуле у коки и други кога се дозна дека влатко ќе оди. све друго беа дебитанти тука е проблемот и заоа немаме успех.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Проблемот е што тој нит знае нит умее,а ние не го избравме се избра самиот преку купување и делење на картички за гласање ,тој самиот кажа и не охрабруваше да купиме картички за гласање од други земји за да гласаме за него,преку тоа сам си кажа како победил и тука.Тој не може да биде пејач ,нема глас ,не знае да пее, зар единствен критериум зошто е он пејач ќе биде бидејќи е убав:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom