ЕУРО 2020 - Група Е (Полска, Словачка, Шпанија, Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе се пласираат понатаму?

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кулушевски, каков талент :(

Хрватска пак ќе испадне на прва препрека на ЕУРО. И 2016та со касен гол ја добија Португалија во 1/8 финале, сега ја добиваат Шпанија со гол на Шведите во 93-4та минута.

Хрватска пак ќе испадне на прва препрека на ЕУРО. И 2016та со касен гол ја добија Португалија во 1/8 финале, сега ја добиваат Шпанија со гол на Шведите во 93-4та минута.

А па Шпанциве многу јаки упм, да се уплашиш од меч со нив, недај боже па пенал да им досудат. :D

А па Шпанциве многу јаки упм, да се уплашиш од меч со нив, недај боже па пенал да им досудат. :D
Шпанците на првенствово изгледаат како дизелаш, дур да им тргне.
Хрватска се испука емотивно со Шкотска, а одбраната на Хрватска каква е, секои 2 минути ќе биде некоја паника пред гол.
Автоматски споено мислење:

2016: Iceland scores a goal in 90+4 and sends Portugal on Croatia's way in R16

2021: Sweden scores a goal in 90+4 and sends Spain on Croatia's way in R16

Скандинавска екипа дава гол во 94та за да прати екипа од Пиринеите која што игра слабо во група на Хрватска во 1/8 финале.

Словациве се закопрцаа.

Послка, очекувано, дно најголемо како и секогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom