Не си сериозен со споредбава така ?Незнам како можи DJI Fantom да ви е добар.. јас го имам користено и не сум многу задоволен. Многу е потежок, погломазен, повеќе делови што можат да се сккршат.
После тоа купив Bebop Parrot 2 и каде каде е подобар. Има специјален контролер и плус опции за поврзување со VR очила (ги неам јас тие очила). Камерата е поставена напред на дронот и леташ во прво лице ама буквално. Има fish eye камера и снима 180 степени. Имам снимано рекламни спотчиња со чудово и ептен го препорачувам.
Секоја чест, ти благодарам на одговорот, бидејќи немам досега нарачувано и плаќано царина дали ја знаеш како оди постапката за плаќање царина(дали треба да се оди лично Скопје или можам да го направам од дома?)Мојш другар од алиекспрес да нарачаш, ќе стигнит, само ќе платиш царина. Јас го платив 100 $, и уште 1800 царина. Копија на dji phantom 2, само без гпс, опсег на летање од 100 метри, време на летање околу 10 минути. Прегледај го приврзокот 162158 Прегледај го приврзокот 162159