Драма во штипскиот затвор

P

Princ

Гостин
Чекај... батали тоа тулите, затвореникот, тешките кражби... дали мене ми се чини или на 0:05 цајкан/специјалец искуси failure of mass proportions?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Епа ова се случува кога сите чувари во затворот им се обични набилдани деца собрани од улицата без грам мозок и никакво знаење и искуство и се вработени со партиска книшка и по цел ден дремат во една канцеларија, а затворениците прават што сакаат никој не ги контролира. ;)
Кој ќе е беше виновен ако направеше поголема глупост?
Голема среќа што не е излегол надвор од затворот туку се качил на покривот, таков психопат ќе е испотепал се што ќе стигне. Не е за смеење туку за страв.
Два часа не можеле да го смират тоа кажува колку добро обезбедување има затворот.
Многу касно им теклано солзавец да му пуштат сигурно се чекале пола покрив да го открие или на интернет да прочитаат како да го фатат. :tapp: :pos:

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Значи вицовите за цајканите не биле џабе.
2 часа да си игра qr со нив на покривот и да ги гаѓа со ќерамиди, а да не го спречат. :facepalm:

Замисли ова да беше у Америка, Мексико (тешко е да се замисли) едно предупредување и ако не се смириш те полнат со олово. А овие глупавиве наши не мораа да го убијат па триста циркуси по медиуми, рокни го еднаш у ногата и завршена работа, ова се категоризира како бегство и напад на службено лице, каде е самоодбраната бе цајкани глупи...

P.S. Постојат и гумени метци, зарем во сакапново наше затворско обезбедување немаат гумени метци, а внатре седат убијци осудени 10+ години.... Хаос.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
На крај си го доби. Добар ќотек му удрија, а не верувам дека му бега и самица еден месец....

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.130
Се водев по аватарот на момакот шо ја отворил темата и си реков избегал некој(ебате "редемпцијата во шошанк"-мацедонише сабтајтал) а то уствари на крај мање јадел....иначе полицаецот денот ми го напрај...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Not sure koj poveke kjotek izede..

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Како и да е голем пропуст на затворот не смеат да се најдат во ваква ситуација чуварите,љољ.
Кога го фатиле дошле лекари му дале средства за смирување значи му ставиле и лисици на умот,ке биде како кутре мирен :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Човекот само си ја бранеше тврдината од освојувачите, накрај падна... :pos: Тоа се ќерамидите ме потсети на она во среден век кога се освојувале градовите и целата опсада. :D

S

Shaman

Гостин
Чекај... батали тоа тулите, затвореникот, тешките кражби... дали мене ми се чини или на 0:05 цајкан/специјалец искуси failure of mass proportions?
Не се пали толку. Ова се чувари од затворот.

Kajgana Shop

На врв Bottom