Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дали знаеш зошто повеќе го чепкам англискиот од сите досега што ги имам сретнато во животов со....
Е тоа дека на француски а не на англиски во основно бев и сум имал донесено одлука дека ќе го знам јазикот повеќе од сите што беа на англиски и го знам :icon_lol:.
Другото ау ова со случајно вдишав и немаше ништо ова она ама ова спориве кога ќе пораснат ќе биде интересно :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Заврши стариот договор да го потпишам овај новиов вака или не?

Договор на 24 Месеци
Вклучени Услуги: Интернет, Телевизија, Дигитална Телевизија
Аналогна ТВ со 68 ТВ Канали
Дигитална ТВ (основен и музички пакет)
Интернет
Брзина: 12mbit / 4mbit 20mbit / 10mbit
Сообраќај: НЕОГРАНИЧЕН
Цена за приклучок: 0 денари
Месечна претплата: 1000 денари
6 месеци гратис ( На кодираните канали )

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Леле драга, пред една недела се слушам со едно другарче на скајп што е во Америка и ми вели си идам за две недели во среда. По два дена го сонувам како се вратил една среда порано и му го кажувам тоа и тој се смее. И еве денес е среда, а тој се врати. Сакал да ме изненади.
Негооо, прашањето е дали јас тоа имам некои скриени моќи за предвидување кои до сега биле скриени длабоко во мојата потсвест?? хахахах

A

AnFem

Гостин
Моментот кога си ги собираш парталите, затоа што дошло до тепачка со шефот, а во меѓувреме ти доаѓа човекот, плаче, те гушка, те бацува и ти вика да останеш.

Е не! Како кај „нас“...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
... ми се спиј, ми се плачи. Искрено незнам што веќе ќе биде понатаму... I am tired of fighting.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Дали ти имаш претстава дека ректор на Универзитет ги повикува студентите и професорите да присуствуваат на првиот час со свечена литургија која ќе ја одржи г. Стефан?
Дали ти имаш претстава дека една стока гадна денес ја истури целата своја гадост на фб:
„Кабрамов успева да ја подметнува - помешува смртта на син му со онаа на Мартин Нешковски.
Иако “малиот“ Марко загина надуван со бело, мртов пијан и на мотор со 150 на саат, НЕКРОФИЛОТ Кабрамов се обидува да ја продаде таа смрт како жртва, неправда, револуција...
Кога може за смртта и “делото“ на синот да лаже, не му е тешко да не ги прочита сите зборови
од твојот пост. “
И за крај дали си ти нормална?

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Драга
Ниту цело богатство на светот не може да се спореди со чуството кое го имаш кога покрај тебе лежи мало ангелче. Насмевката топи милјарда срца а чувството не може да се опише со ниеден збор. Планирам секој момент да го поминам искористено затоа што секој момент е еден и единствен и не се повторува. Драга не се лути што ќе ме нема ја имам најдобрата причина на светот што нема да пишувам. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Braaah еве ти диссс, така челикот се кали.
Еве ти ацид за да ги по дудлаш моите мадлаци.
You can't kill me I was born dead.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Одамна не сум ти пишал, ама сега имам некаков повод.

Имено, денес го положив последниот испит. Фак.

Кога излегов од факултетот ми идеше да изреагирам вака:

Сепак, бидејќи имаше неколку луѓе надвор и бидејќи не сакав да личам на ментален, останав прибран и го зедов телефонот за да ги известам луѓето, Волтер-стил:

And that, Dear K. is what I call a fucking closure. Сега конечно можам малку да одморам. Вака некако:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom