Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shimamoto-San

Гостин
Интересно,интересно. Да не треба да очекувам уште некое не/пријатно изненадување денес?
Слаба сум со срцево, не за друго.
Дебелана може и ќе ја бацам коа ќе ја видам, ова најсериозно.
Инетесно навистина ама life still suck big time so, nothing new, nothing special.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга!
Има женска, а ми се удвара???
или ми се причинува -.-
ва та фа???
или е до мојот ПМС?
сепак мислам дека не е :cautious:
Ха! Добро го познавам ова чувство!!!...Но, ако кога тогаш све ќе им се врати...
Болното е тоа ако дојде нешто до ушите на женската па ние ќе испаднеме криви затоа мораме да бидеме на СВЕ спремни!!! И не попуштај ;)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Драга Кајгана, 1000от пост ти го посветувам на тебе бидејќи го заслужуваш тоа :) Те лофкам :love:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Бејб,
ми треба само малце сонценце... само малце... Дај помагај ми се иде на излет, а облациве некако не ми идат у прилог... Еј, ама немој ни со сонцето да се заборавиш, да не се караме!
Замисли си седиш на трева под сенка со блок на колена и слушаш како на десетина метри од тебе реката жубори... Убавини знам :love:
Дај, више стварно мака ми е од ѕидови и бетон. Едино добро нешто е мирисот на липата што ми се пика низ прозорецот. Така да... сонце. Утре.
Ајт. :X3:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Речи му на чуствово да си замине речи му те молам! Не не ми е потребно навистина
Премногу добро не е на добро и тоа знаеш . На послужавник а? Штета навистина.Бесна сум лута сум да!! Ама ако......:mad:Тана наа наам! Ауф.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга,
Може досадна ти станав со ова факултетов, ама да ти се пофалам дека ги положив сите испити:) и може да се каже дека дипломирав. Многу сум среќна:) Уште некоја работа да најдам и ќе бидам уште посреќна. Убаво ми поминуваат деновиве, не ќе биде лошо за викендов ако одам надвор од градов, в село не сум појдена, добро би ми дошло да одам малку на природа и чист воздух. Ќе му ја спомнам оваа опција на мојон, сигурно не би се противел, а и убаво би му дошло после цела работна недела:)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Заштооо???!!!
Е единственото прашање на кое тешко е да се даде ОДГОВОР!!!!!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ме неривараат сите (n)
ова е тапа период дефинитивно. другар ми ми "мести" некоја, а знае дека не ја сакам и знае дека мразам кога ми се мешаат во животот. знае дека ја што сакам ќе си правам, а не да ми кажуваат (n)
шлагот се овие што молат на ФБ за лајк за Освој гратис апартман ваму-таму :place:а братучеди ми се како да ги одбијам, како да ги отерам у П.М.???
ај доста кажував чао

К

Кики.

Гостин
Драга,
не знам какво е времето во Ск, ама овде е премногу жешко. Дури и со децата се прскавме со вода и пак е жешко. Времево ми поминува доста добро со оглед на тоа што сум опкружена со многу деца, кои, иако ги сакам премногу сепак, некогаш се тешки за комуникација.
Искрено ми фалат премногу работи од дома...
Драга, кога ќе отидам да ги видам куќите на Еминем и на Кид Рок пак ќе ти се фалам, а може и ќе ти покажам некоја слика.
Ај сега ќе идам да јадам нешто, овде е скоро 3 саат попладне :)
поздрав (y)

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Драга....
што ми паѓа прва братучетка на кумовите???/ ништо, така?????
имав беља сон со неа се надевам ништо не ми се паѓа :eek:
-да се навратам: денеска скоро цел ден спијам, станав во 18.30 и верувала или не, не знаев кој ден сме и кога го видов саатот онака сонлија мислев дека е сабајле 6.30 па решив да си прилегнам ама слушав луѓе зборуваат, деца викаа, па се сетив :X3:
вечерва не излегувам. ќе дежурам до 7-8 сабајле ваљда:)
ај одам да појадувам. пријатно. чао.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom