А бе му викам оти не ја префрла на наши табли колата чекал 001 да излези, излегла ама некој колега му ја зел. Се насмеав ајде цајканска работа му викам 007 зошто му е 001 , Џемалили Бонд .
Слабо камен бре што е ова поминаа изборите и готово мртва сезона , Немој да флертуваш со мене тука на лице место има да те потиснам ни закон ни казна од 1500 евра не ме плаши, лелеееееееее . Опасна работа....
Кајги,
Кој ќе оди сабајле на факс Го чекам професорот 2 недели да стави една оценка, уште тоа треба да видам што имам, денес за еден др предмет видов ставил на нет професорот, а не како овој да одам до тетово за една оценка, не за друго туку може да ми стават погрешна оценка, не еднаш ми згрешиле.
раце ми се тресат, ми се плаче, не знам што да правам ... а вечер идам на одмор ................................................................. ако ме нема после 12 дена знај сум скинала конци ... ајт у курац све да иде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.