Kajgan.
Budala bev celo ova vreme neli? Znam znam... Znam i deka ne e ubavo da napravam nekoi raboti, ama sekoj pravi nesto sto ne treba neli? Sekoj, pa duri i ti malecka moja. Zarem i ti ?? ...
to be continue/d.
Драга, знаеш дека во денешно време скоро сите се жалат ради тоа што децава од по 13-14 години слушаат ептен тапа музика.
Well, брат ми е сосема спротивно од тоа. Всушност, пред некој месец си купи и електрична гитара, а има само 10 години. Или 11.
Значи, ако слушав ја посрана музика, ќе слушаше и он најверојатно. Најверојатно немаше ни гитара да си купи. Така да, може да ми се заблагодари ради тоа што сум awesome брат.
Никогаш нема да можам да научам да живеам со лицемерието на луѓето кои ме опкружуваат. Не можам да се помирам со тоа дека најпрво ќе ти одземат нешто во што се надеваш и те прави среќен за потоа да им направиш услуга, или просто да сврзеш муабет со нив. Зошто воопшто се обидуваат и настојуваат да се приближат? Сакаат од близу да ја почувствуваат болката која ја гори душата? Сакаат да се наситат со задоволството од туѓата несреќа која токму тие ја предизвикаа!? Па тоа е крајно бедно и патетично... Проклети да се за навек! Не знам каде им оди грешната душа ниту како навечер мирно спијат. Како со истите раце со кои вршат злостор милуваат свое дете или внуче? Одвратни суштества. Се трудам да не попуштам пред нивните бедни погледи за да не им дадам простор да го оправдаат крвничкото дело, но границата на мојата лажна трпеливост и силниот бес е многу тесна.
Јас си дојдов од одмор сеа пред малку...Си поминав убаво, се одморив во вистинска смисла на зборот...
Ова колку да се најавам на форумов, па од утре ќе споделам некоја импресија...
Bitch
Си го сменав името, ова повеќе ми одговара...
знаеш.... сега дури сконтав дека ова се всушност и иницијалите на мојот бивш ах мизеријо кој ќе чека 180 дена да го промени... изгледа судбин ми било да ме преследва насекаде
Драга, деновиве си поминуваме супер, ме боли мешето од смеење. Сакам да ти кажам дека ги имам најдобрите и најпаметни пријатели на целиот свет! Фала што го правите сето ова за мене, знам дека е од срце и со срце. Вие сте прекрасни луѓе и ви ја посакувам сета среќа на овој свет. Дечки, фала му на Бога што ве имам! Ве сакам! Ве љубам! Очајно ми требаше ова, I feel almost new. Јас имам многу убав живот, поубав ниту во бајките.
I w(l)ove you!
П. С. Леле, бе...
Драга
Сакам да сум среќна исто како на сликава на авaтаров мој.
Без љубов никогаш нема да се почувствуваш целосно среќен и исполнет.
Дождов ме натера да размилувам за работи за кои обично не размислувам.
Ах , мразам вакво време ме турка во депресија.
Д.
почнаа со ајварите скоро од сите улички доаѓа оној препознатлив мирис што можеме да го почувствуваме на есен...печени пиперки.
сите испоседнати лупат ли лупат (барем кај мене в комшии).
си пуштиле музика (некои безвезни песни), си седнале фамилијарно, им дошле неколку комшии, си вртат трачарски муабети и ете ти ајвар. типично македонски стил.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.