Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Џинот, голем салон, празнина енормна, на спротивниот ѕид добро озвучење, боксериците и јас. Просторот го исполнува само:

И апсолутно ништо...

И патуваш со мислите....

Перфектен момент, ќе го доживеам се надевам, некој ден...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Koi teski gluposti e ova forumov, sve nekoi teski budali ti se stavaat :D
Ne deka ja ne sum budala, ali ja od dosadno so mi e, pa gluposti zboram :DDDD

Член од
14 август 2012
Мислења
18
Поени од реакции
32
Kajgan.
Budala bev celo ova vreme neli? Znam znam... Znam i deka ne e ubavo da napravam nekoi raboti, ama sekoj pravi nesto sto ne treba neli? Sekoj, pa duri i ti malecka moja. Zarem i ti ?? ...
to be continue/d.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Кајги на оној што свири клавир над мене му должам пиво(y)

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Драга, знаеш дека во денешно време скоро сите се жалат ради тоа што децава од по 13-14 години слушаат ептен тапа музика.
Well, брат ми е сосема спротивно од тоа. Всушност, пред некој месец си купи и електрична гитара, а има само 10 години. Или 11.:cautious:
Значи, ако слушав ја посрана музика, ќе слушаше и он најверојатно. Најверојатно немаше ни гитара да си купи. Така да, може да ми се заблагодари ради тоа што сум awesome брат.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Таман се среди скоро се пак избрзав и кажав нешто безвеза и немав никаква намера за навреда. Ебате тоа,моја грешка. А баш сакав да сме другари.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Никогаш нема да можам да научам да живеам со лицемерието на луѓето кои ме опкружуваат. Не можам да се помирам со тоа дека најпрво ќе ти одземат нешто во што се надеваш и те прави среќен за потоа да им направиш услуга, или просто да сврзеш муабет со нив. Зошто воопшто се обидуваат и настојуваат да се приближат? Сакаат од близу да ја почувствуваат болката која ја гори душата? Сакаат да се наситат со задоволството од туѓата несреќа која токму тие ја предизвикаа!? Па тоа е крајно бедно и патетично... Проклети да се за навек! Не знам каде им оди грешната душа ниту како навечер мирно спијат. Како со истите раце со кои вршат злостор милуваат свое дете или внуче? Одвратни суштества. Се трудам да не попуштам пред нивните бедни погледи за да не им дадам простор да го оправдаат крвничкото дело, но границата на мојата лажна трпеливост и силниот бес е многу тесна.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Драга Кајгана,

Јас си дојдов од одмор сеа пред малку...Си поминав убаво, се одморив во вистинска смисла на зборот...
Ова колку да се најавам на форумов, па од утре ќе споделам некоја импресија... :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Bitch
Си го сменав името, ова повеќе ми одговара...
знаеш.... сега дури сконтав дека ова се всушност и иницијалите на мојот бивш :confused: ах мизеријо кој ќе чека 180 дена да го промени... изгледа судбин ми било да ме преследва насекаде :facepalm:

H

HITCH

Гостин
Драга, деновиве си поминуваме супер, ме боли мешето од смеење. :oops: Сакам да ти кажам дека ги имам најдобрите и најпаметни пријатели на целиот свет! Фала што го правите сето ова за мене, знам дека е од срце и со срце. Вие сте прекрасни луѓе и ви ја посакувам сета среќа на овој свет. Дечки, фала му на Бога што ве имам! :X3: Ве сакам! Ве љубам! Очајно ми требаше ова, I feel almost new. :icon_mrgr: Јас имам многу убав живот, поубав ниту во бајките.
I w(l)ove you! :love:
;)
П. С. Леле, бе... :LOL:

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Драга
Сакам да сум среќна исто како на сликава на авaтаров мој.
Без љубов никогаш нема да се почувствуваш целосно среќен и исполнет.
Дождов ме натера да размилувам за работи за кои обично не размислувам.
Ах , мразам вакво време ме турка во депресија.

media_2696245.jpg

Aj eве едно песниче, колку да не е без ич:)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
почнаа со ајварите :) скоро од сите улички доаѓа оној препознатлив мирис што можеме да го почувствуваме на есен...печени пиперки.
сите испоседнати лупат ли лупат (барем кај мене в комшии).
си пуштиле музика (некои безвезни песни), си седнале фамилијарно, им дошле неколку комшии, си вртат трачарски муабети и ете ти ајвар. типично македонски стил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom