Добри страни на цигарите?

T

Tetro

Гостин

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добра страна е таа кај што се пали цигарата.

Иначе, си има добри работи. Тандем е со кафето, ти праи друштво дур чекаш автобус, таманка е после секс, ручек. И то...

Сериозно сеа - нема позитивни страни. Али нема ни алкохолот па ни повеќето слични "гревови".

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103

Иначе, си има добри работи. Тандем е со кафето, ти праи друштво дур чекаш автобус, таманка е после секс, ручек. И то...

Сериозно сеа - нема позитивни страни. Али нема ни алкохолот па ни повеќето слични "гревови".
Цигарата нема ниту една позитивна страна. А за алкохолот не си во право, поготово за виното...

PMS

карпошова ќерка
Член од
28 септември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
17
добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара o_O, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара o_O, за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
Исто викаат и педерите... и сега ќе се ропаш во г'з?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
...стварно, зошто воопшто ли живееме кога не го вкусуваме најголемото задоволство-цигарата?:tapp:
е*ати убавината да смрдам цела на тутун...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Добрите страни на цигарите, хмм.. оние кои се произведени во фабрика немаат бидејќи им ставаат разни хемикалии за да може човек што повеќе да пуши и да носи профит,
додека кај обичниот тутун колку што ми е познато е добар смирувач наместо аналгини, дијазепами и слично може со една качак цигара да ги средиш нервозите и бил доста користен во медицината на постарите народи како таков, а и ден денеска се користи од во голем дел од арапскиот свет како таков, само знаете профитот е голем и за тоа доаѓа до забрани и слични работи

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ја не е дека не пушам пошо се смртоносни. Не пушам пошо не ми се сфиѓа да дишам чад за толку малце еуфорија.

K

kalimer0

Гостин

Добар е за циркулација на крвта и е препорачан на многу пациенти од страна на докторите. Сепак во умерени количини, додека цигарите и една да испушиш нема да ти даде ништо позитивно.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Секој пушач си ужива во цигарата... тоа е добрата страна... се друго е негативно

PMS

карпошова ќерка
Член од
28 септември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
17
Исто викаат и педерите... и сега ќе се ропаш во г'з?[/quote
нема никаква поврзаност на мојот муабет со педерите, не знам што воопшто се асоцира на тоа, али пошо ти изглеа си ја имаш мувата на капата... ;), педерлукот си го прикриваш со хомофобија, а да имаше троа мозок ќе видеше дека сум женско по знакот што стои на сликата
--- надополнето: Sep 28, 2011 10:14 AM ---
...стварно, зошто воопшто ли живееме кога не го вкусуваме најголемото задоволство-цигарата?:tapp:
е*ати убавината да смрдам цела на тутун...
дојди да ме мириснеш дали смрдам на тутун или на Aqua di Gio, и боље на тутун него ли на застојан здив, какошто и мирисаат повеќето непушачи

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
--- надополнето: Sep 28, 2011 10:14 AM ---а имаш мувата на капата...
, педерлукот си го прикриваш со хомофобија, а да имаше троа мозок ќе видеше дека сум женско по знакот што стои на сликата
типична одбрана за некој кој останал без аргументи, како кога баба ми пробува да се надмудрува со мене за некоја глупост.

Па... како што знам педерите и фустанчиња носат а тоа не ги прави девојки.

Kajgana Shop

На врв Bottom