Roger Ouellette вели за Vitacig:воопшто не постојат !!! темава може да се затвара.
--- надополнето: Sep 28, 2011 2:07 AM ---
- It is a healthy cigarette
- It will not stain teeth
- Has less of an odor than regular brands
- "We give you all the vitamins you lose, plus some vitamins to help you,"-creator Roger Ouellette
Цигарата нема ниту една позитивна страна. А за алкохолот не си во право, поготово за виното...Добра страна е таа кај што се пали цигарата.
Иначе, си има добри работи. Тандем е со кафето, ти праи друштво дур чекаш автобус, таманка е после секс, ручек. И то...
Сериозно сеа - нема позитивни страни. Али нема ни алкохолот па ни повеќето слични "гревови".
Исто викаат и педерите... и сега ќе се ропаш во г'з?добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара , за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
...стварно, зошто воопшто ли живееме кога не го вкусуваме најголемото задоволство-цигарата?добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара , за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
Ја не е дека не пушам пошо се смртоносни. Не пушам пошо не ми се сфиѓа да дишам чад за толку малце еуфорија.добри страни има еден куп, него ја не знам непушачите зашто пијат кафе, јадат и имаат секс, кога тоа не е проследено или следено од цигара , за греота ми се понекад, не ги искусиле убавините на животот во целост, а ќе ми се вадат на лошите ефекти на цигарите. не заборавајте, цигарите не се смртоности, само го зголемуваат ризикот, а жити животот без малце ризик
Добар е за циркулација на крвта и е препорачан на многу пациенти од страна на докторите. Сепак во умерени количини, додека цигарите и една да испушиш нема да ти даде ништо позитивно.Добра страна е таа кај што се пали цигарата.
Иначе, си има добри работи. Тандем е со кафето, ти праи друштво дур чекаш автобус, таманка е после секс, ручек. И то...
Сериозно сеа - нема позитивни страни. Али нема ни алкохолот па ни повеќето слични "гревови".
--- надополнето: Sep 28, 2011 10:14 AM ---Исто викаат и педерите... и сега ќе се ропаш во г'з?[/quote
нема никаква поврзаност на мојот муабет со педерите, не знам што воопшто се асоцира на тоа, али пошо ти изглеа си ја имаш мувата на капата... , педерлукот си го прикриваш со хомофобија, а да имаше троа мозок ќе видеше дека сум женско по знакот што стои на сликата
дојди да ме мириснеш дали смрдам на тутун или на Aqua di Gio, и боље на тутун него ли на застојан здив, какошто и мирисаат повеќето непушачи...стварно, зошто воопшто ли живееме кога не го вкусуваме најголемото задоволство-цигарата?
е*ати убавината да смрдам цела на тутун...
типична одбрана за некој кој останал без аргументи, како кога баба ми пробува да се надмудрува со мене за некоја глупост.--- надополнето: Sep 28, 2011 10:14 AM ---а имаш мувата на капата..., педерлукот си го прикриваш со хомофобија, а да имаше троа мозок ќе видеше дека сум женско по знакот што стои на сликата