Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Член од
3 јуни 2018
Мислења
312
Поени од реакции
135
@Bafra значи ти си све и астроном,и јогин и теолог и њу ејџер
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.440
Поени од реакции
7.816
Пошто си злато од човек, си ги трансмутирал подолните елементи..... во злато. :)
Само се секираш син ти каква снаа ќе донесе дома и исто ко и јас, пробуваш да ја опраеш неа, јас него, чисто да се каже дека сме пробале. Блиску ли сум? :)
Па искрено од 500+ пати, само 2 пати сум успеал да трансмутирам енергијата од подолните елементи, значи многу слаба реализација, но битно сум доживеал тоа искуство.
Да беа појасни убедувањата, старите и новите (од Хепта), како Таоизам, синкретизам, можеби поефикасен ќе бев. :toe:

За син каква снаа ќе донесе, ич не се секирам, се додека е снаа со природни од бога дадени женски полови органи :pipi:.

П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.

@Bafra значи ти си све и астроном,и јогин и теолог и њу ејџер
Автоматски споено мислење:
Прашањето е што сакаш ти да си, остај другите....

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.
Точно Б, ја сакам да го видат генералот, а денес е екстремно ретка појава.

Инаку и ја и ти истото му го кажуваме, некој треба да ги препише сите книги, адаптира за 21-ви век, кратки јасни дури со апдејт со знаењето од науката до сега. Телема со писанијата толкава каква што е сега никој од нашиве деца нема да ја прочита оти они се помалку ќе читаат. А има талент, за децата и јас му го прочитав и скроз е у праву. :)

Инаку ти си го доживеал синкот, спојот.

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Значи вие сите сте телемити?
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.

@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.

Член од
3 јуни 2018
Мислења
312
Поени од реакции
135
Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко

Последно уредено:
Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко
Спој на двете хемисфери на хипоталамусот. И машкото и женското, и тогаш гледаш чисто и амигдалата се стишува, не си веќе исплашен дека ќе умреш.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.225
Поени од реакции
5.460
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.

@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.
Чекај, чекај...„алкохоличар„ е верска определба?...:coffee:

Член од
3 јуни 2018
Мислења
312
Поени од реакции
135
И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира
Не ти треба тоа, не посакувај такви работи, не посакувај туку давај.

Член од
3 јуни 2018
Мислења
312
Поени од реакции
135
Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.628
Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....
Е така, тоа ти викам, оди напрај ги парите и дај ни ги на нас. Давај...

Kajgana Shop

На врв Bottom