Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
@Bafra значи ти си све и астроном,и јогин и теолог и њу ејџер
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Пошто си злато од човек, си ги трансмутирал подолните елементи..... во злато. :)
Само се секираш син ти каква снаа ќе донесе дома и исто ко и јас, пробуваш да ја опраеш неа, јас него, чисто да се каже дека сме пробале. Блиску ли сум? :)

Па искрено од 500+ пати, само 2 пати сум успеал да трансмутирам енергијата од подолните елементи, значи многу слаба реализација, но битно сум доживеал тоа искуство.
Да беа појасни убедувањата, старите и новите (од Хепта), како Таоизам, синкретизам, можеби поефикасен ќе бев. :toe:

За син каква снаа ќе донесе, ич не се секирам, се додека е снаа со природни од бога дадени женски полови органи :pipi:.

П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.

@Bafra значи ти си све и астроном,и јогин и теолог и њу ејџер
Автоматски споено мислење:

Прашањето е што сакаш ти да си, остај другите....

П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.
Точно Б, ја сакам да го видат генералот, а денес е екстремно ретка појава.

Инаку и ја и ти истото му го кажуваме, некој треба да ги препише сите книги, адаптира за 21-ви век, кратки јасни дури со апдејт со знаењето од науката до сега. Телема со писанијата толкава каква што е сега никој од нашиве деца нема да ја прочита оти они се помалку ќе читаат. А има талент, за децата и јас му го прочитав и скроз е у праву. :)

Инаку ти си го доживеал синкот, спојот.

Значи вие сите сте телемити?
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.

@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.

Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко

Последно уредено:
Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко
Спој на двете хемисфери на хипоталамусот. И машкото и женското, и тогаш гледаш чисто и амигдалата се стишува, не си веќе исплашен дека ќе умреш.

Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.

@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.

Чекај, чекај...„алкохоличар„ е верска определба?...:coffee:

И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира

И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира
Не ти треба тоа, не посакувај такви работи, не посакувај туку давај.

Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....

Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....
Е така, тоа ти викам, оди напрај ги парите и дај ни ги на нас. Давај...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom