- Член од
- 3 јуни 2018
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 135
Па искрено од 500+ пати, само 2 пати сум успеал да трансмутирам енергијата од подолните елементи, значи многу слаба реализација, но битно сум доживеал тоа искуство.Пошто си злато од човек, си ги трансмутирал подолните елементи..... во злато.
Само се секираш син ти каква снаа ќе донесе дома и исто ко и јас, пробуваш да ја опраеш неа, јас него, чисто да се каже дека сме пробале. Блиску ли сум?![]()
Прашањето е што сакаш ти да си, остај другите....
Точно Б, ја сакам да го видат генералот, а денес е екстремно ретка појава.П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.Значи вие сите сте телемити?
Спој на двете хемисфери на хипоталамусот. И машкото и женското, и тогаш гледаш чисто и амигдалата се стишува, не си веќе исплашен дека ќе умреш.Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко
Чекај, чекај...„алкохоличар„ е верска определба?...Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.
@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.
Он е љут на тие со.Чекај, чекај...„алкохоличар„ е верска определба?...![]()
...па решил да се пропие, барајќи ја вистината и утехата во алкохолот...Он е љут на тие со.![]()
Да ја стиша болката...па решил да се пропие, барајќи ја вистината и утехата во алкохолот...
Не ти треба тоа, не посакувај такви работи, не посакувај туку давај.И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира
Е така, тоа ти викам, оди напрај ги парите и дај ни ги на нас. Давај...Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....