- Член од
- 3 јуни 2018
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто си злато од човек, си ги трансмутирал подолните елементи..... во злато.
Само се секираш син ти каква снаа ќе донесе дома и исто ко и јас, пробуваш да ја опраеш неа, јас него, чисто да се каже дека сме пробале. Блиску ли сум?![]()
Точно Б, ја сакам да го видат генералот, а денес е екстремно ретка појава.П.С. Женска не треба да ја оправаш, туку да направиш да е сигурна дека си "генерал" и ќе те следи секаде и во секаква борба.
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.Значи вие сите сте телемити?
Спој на двете хемисфери на хипоталамусот. И машкото и женското, и тогаш гледаш чисто и амигдалата се стишува, не си веќе исплашен дека ќе умреш.Не си играјте луѓе со све и сешто.
Тоа е све Окултизам со чакри,кундалини и ред друго.
И што постигнувате со ова? На кратко
Не, Бфра е пред се Алхемичар со примеси на масонизам и таоизам зачинет со космологијата на Мартинус, јас сум таоист магичар со Исус во срцето и пансајкист - верувам дека мозокот ја декодира свеста зачинет со алхемија, Пророкот е чист Христијанин, Хепта е Телемит а Парва е алкохоличар.
@Joshua_Tree @Tyrael се новата генерација, природно родени просветлени луѓе на кои книги... не им требаат.
Он е љут на тие со.Чекај, чекај...„алкохоличар„ е верска определба?...![]()
Он е љут на тие со.![]()
Да ја стиша болката...па решил да се пропие, барајќи ја вистината и утехата во алкохолот...
Не ти треба тоа, не посакувај такви работи, не посакувај туку давај.И некој тука има прпбудено кундалини или отварано чакри и какво е искуството баш ме интересира
Е така, тоа ти викам, оди напрај ги парите и дај ни ги на нас. Давај...Енергијата во овој свет се парите све е во нив....тргнете се се од секакви "религиозни филозофии" ....ојте работете прајте пари нишо не ви треба....