Диме Спасов локални јебо

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Ништо од ова не е тачно! Лаги !

Комуњарските соросоиди и разни предавнички структури си ги кршеле автомобилите со токмаци.

Од светиот режим.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.140
Поени од реакции
6.591
Овие ко филмот полат алендар ја ќе го убијам ти ќе лежиш за мене. И најжалното е тоа што овие овциве од вмро тврдат дека не е тој а човекот на лице место почнал да бега, додека овие од сдсм ко мајмуни се попалија па дури вчера јавуваа и за прегазени луге. СВЕ Е ОТИДЕНО У КУРАЦ У ОВАА ПАРТАЛ ДРЖАВА И ТАКА ЌЕ ПРОДОЛЖИ СЕ ДОДЕКА НАРОДОТ НА СЕ СПРОТИСТАВИ НА ОВИЕ АПАШИ ОД ВМРО И СДСМ.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Оф загреота, кутар Димче:(

S

silmarillion

Гостин
Не знаеш на чија будала си оштетил кола, може во афектот да земе да го прекрши некој, имам видено мажи за колите живот што даваат :icon_mrgr: додатно, негативен публицитет, ќе го пеат од врвот и веројатно во пијаното мислел никој не го видел.
Тоа баш викам треба денес ко втор роденден да го слави што не улетал на пар момци од тоа маало што ги знам кои инстант би го прекинале од ќутек без разлика на партии врски џандари.[DOUBLEPOST=1477759047][/DOUBLEPOST]
Не знаеш на чија будала си оштетил кола, може во афектот да земе да го прекрши некој, имам видено мажи за колите живот што даваат :icon_mrgr: додатно, негативен публицитет, ќе го пеат од врвот и веројатно во пијаното мислел никој не го видел.
Тоа баш викам треба денес ко втор роденден да го слави што не улетал на пар момци од тоа маало што ги знам кои инстант би го прекинале од ќутек без разлика на партии врски џандари.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
На Прва кажаа, последна вест пред спортските вести додуша, ама со полициски извештај, со лицето Д.С., со се`. Јас бев изненаден и од ова, ќе беше премногу и Шител ако спомнеа. :D

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Некој прашуваше скоро што било тоа муабет за попредок. Е, ова е тоа.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Има уште доброволци:

Тони Војвода Ангелески in Belize City, Belize.

3 mins ·
Nokjeska, jas go vozev Tuaregot i udriv nekolku drugi vozila vo naselbata Karposh i begav od dzandarite. Toa bev jas a ne ministar Dime Spasov. Najseriozno go tvrdam ova. Nego go mestat stranski sluzbi. Jas Toni Angeleski ja prezemam celokupnata odgovornost.

P.S. Mame vi ebam lopovsko go spobudalivte narodot.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Осудени криминалци со албанско етничко потекло кои имаат дебели полициски досиеа го нападнале и следеле возилото во кое се превезувал Спасов. Возилото во кој бил Спасов било следено од возило Пасат управувано од Даут Динарица кој во полициското досие има дури 39 тешки кражби, тешки кривични престапи и прекршувања на законот. Даут е и осуден насилник тоа токму поради тепачка користејќи и оружје. Тие го пресретнале возилото во кој се превезувал Спасов и сакале насилно да го застанат

:masa:

Kajgana Shop

На врв Bottom