Делење акаунт на WOW

Член од
3 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Zdravo do site, planiram da ja kupam igrava, pa me interesira dali mozam so drugarkite da delam eden account, zosto gledam vo anhoch game card kosta okolu 1800 denari za 60 dena, a vaka ako go delam so tri drugarki ke ispadne poeftino za igranje.

Istotaka me interesira dali mozam da igram na ist server so niv i dali e voopsto vozmozno vaka da se deli account, za da ne ni udri bllizard ban na accountot.

Pozdrav, i se nadevam deka znaete nesto vo vrska so ova.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Може да делите еден account .Ама неможете да играте истовремено.Ако едниот игра,кога ке се уклучи другиот тој што играл ке биде дисконектиран.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Би ти препорачал WoW BattleChest, го има во југотон. Многу добар пакет: World Of WarCraft, The Burning Crusade, WoW Game Manual, TBC Game Manual, WoW Brady Games Guide (240 страни), TBC Brady Games Guide (230 страни), Guess Pass за некој пријател. Цена 2290 денари.

За делење, само 1 карактер од твојот акаунт може да биде конектиран, без разлика на релмот.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
30 дена. А ако една од вас е полнолетна, нека извади Виза Електрон девизна, од ПроКредит, за да не плаќате по 1800.

Член од
3 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
jas sum polnoletna, sto e fintava inace so vizava?

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Треба картичка (кредитна или девизна) за да може да го активираш акаунтот. Не мора да има пари на неа, само е потребно да внесаш валидна картична. Натинг мор.

Visa Electron е најдобрата девизна картичка, и јас би ти препорачал истата да ја земаш.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Треба картичка (кредитна или девизна) за да може да го активираш акаунтот. Не мора да има пари на неа, само е потребно да внесаш валидна картична. Натинг мор.

Visa Electron е најдобрата девизна картичка, и јас би ти препорачал истата да ја земаш.
И колку пати можеш да ја користиш таа картичка за WoW. И јас сакам да земам ама незнам каде и што да побарам.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Може колку сакаш. Се додека не ти истече времетраењето на картичката. А за тоа, прашај во банката од која ке ја земаш картичката.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Картичката трае 2 години. Девизна мора да земеш за да плаќаш на нет. Ставаш 13 евра и си плаќаш 1 месец WoW. Коа ке ти истече месецот, ставаш уше 13 и си плаќаш за втор........и така колку пати сакаш.

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Za da se aktivira acount-ot ne treba da imas bankarska karticka, ali poeftino ti e ako se pretplatis t.e. subscription . Za 1 mesec e 13, 3 meseci 35 i 6 meseci 65 evra, pa ti udri esap dali ti e poisplatlivo mesec po mesec plakanje ili paket. Vo isto vreme ne mozete da igrate na ist acount, ama mislam deka moze da go delite (bez da znae blizzard)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Za da se aktivira acount-ot ne treba da imas bankarska karticka, ali poeftino ti e ako se pretplatis t.e. subscription . Za 1 mesec e 13, 3 meseci 35 i 6 meseci 65 evra, pa ti udri esap dali ti e poisplatlivo mesec po mesec plakanje ili paket. Vo isto vreme ne mozete da igrate na ist acount, ama mislam deka moze da go delite (bez da znae blizzard)
Делењето нема веза со близард. И да знаат, нема ништо да направат се додека плакате за акаунтот. Не е тоа RapidShare или некои други сервиси.

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5
Делење акаунт ?!:toe:

Член од
22 октомври 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Оди во Уни Банка-извади си дебитна(девизна) картичка-која е валидна 2 години...Само играта ти е 1500ден.-До 60лвл...Додека качиш 60лвл ке имаш време да пресобереш некоја пара и за TBC-Експанзијата која што е нешто поскапа од играта...
Откога ке си ја купиш играта-со неа добиваш код со кој ја активираш на www.wow-europe.com, каде што го креираш и акаунтот...
И не можете да ја играте сите три другарки одеднаш...Ке треба да се договарате која кога ке игра:P
И првиот месец ти е гратис од близард, но штом помине ке мора да си ја плакаш играта преку картичката(12евра месечно), или со Game Card...Поздрав па ако има нешто нејасно пиши:P

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Da delam akaunt so nekoj?Toj so sum se macela da go krenam sama sega da go delam so nekoj defenitivno NE

Kajgana Shop

На врв Bottom