Делбена постапка по развод !

Член од
15 март 2023
Мислења
34
Поени од реакции
57
Дојде и тој момент.
Ве молам дали некој може да ме упати како и каде се поднесува тужба за поделба на заеднички стекнат имот во брак или да ме упати на некој урнек за тужба, текст?
Било каква помош е добредојдена.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.061
Поени од реакции
27.512
Дојде и тој момент.
Ве молам дали некој може да ме упати како и каде се поднесува тужба за поделба на заеднички стекнат имот во брак или да ме упати на некој урнек за тужба, текст?
Томче колку што знам одамна се разведовте со Памела. Што е ова сега после толку време барање совети за средување папири ?

Член од
15 март 2023
Мислења
34
Поени од реакции
57
Томче колку што знам одамна се разведовте со Памела. Што е ова сега после толку време барање совети за средување папири ?
Ако имаш нешто суштински да кажеш - пиши. Ако не, терај сарказми на други објави.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.211
Поени од реакции
13.096
Како стана ти толку глуп лик преку ноќ?
Ептен интересно човече беше,што кур ти стана наеднаш господ знае...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.061
Поени од реакции
27.512
Како стана ти толку глуп лик преку ноќ?
Ептен интересно човече беше,што кур ти стана наеднаш господ знае...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Јбг почнав у последно време да размислувам да навивам за Интер .
Среќа па ти уште си глуп у континуитет цело време.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.061
Поени од реакции
27.512
Што браво ?!
Сериозно ,како никој до сега да не тролал или бил саркастичен на форумов па јас сум некое големо чудо. Или ти сериозно го сфаќаш форумов ?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.211
Поени од реакции
13.096
Што браво ?!
Сериозно ,како никој до сега да не тролал или бил саркастичен на форумов па јас сум некое големо чудо. Или ти сериозно го сфаќаш форумов ?
Па ја мислам дека темава е сериозна и ама ич не е место за тролање.
Да не си му у кожа,толку ќе ти кажам.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.061
Поени од реакции
27.512
Па ја мислам дека темава е сериозна и ама ич не е место за тролање.
Да не си му у кожа,толку ќе ти кажам.
Ок еве јавно и тебе и нему ви се извинувам. Од предходни искуства на форумов бев поучен дека за сериозни проблеми што бараат итна интервенција или решение не се прашува на форум. Од 2009 си на форум , сигурно памтиш тетките дека еден член/ка со канцери, дијализи што и да беше го/ја лекуваа со натални карти и хороскопи.
Е толку и јас ќе кажам од сериозноста на форумов.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
363
Поени од реакции
600
Дојде и тој момент.
Консултирај адвокат бе другар. И со лесно.

Еве @Sladoledzija е магистар по право може да пушти некој бесплатен совет.

Член од
12 март 2024
Мислења
243
Поени од реакции
438
Подобро да платиш адвокат него да прашуваш луѓе онлајн, не само форумов туку општо. Ако сам лаички решиш да тераш, со лесно.

Член од
15 март 2023
Мислења
34
Поени од реакции
57
Подобро да платиш адвокат него да прашуваш луѓе онлајн, не само форумов туку општо. Ако сам лаички решиш да тераш, со лесно.
Нема спор што е мое што не е - другата страна одолговлекува со постапката. Јас само сакам да се заврши.
Автоматски споено мислење:

Што браво ?!
Не ми треба мене застапништво, со документ државен е потврдено што е мое. Само сакам да ја почнам постапката.

Консултирај адвокат бе другар. И со лесно.

Еве @Sladoledzija е магистар по право може да пушти некој бесплатен совет.
Не ми треба адвокат.
Јасно е и со документ утврдено што е мое. Само сакам да почне постапката која другата страна ја одолговлекува. Урнек ми треба уште утре да почнам.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.860
Поени од реакции
3.061
Нема спор што е мое што не е - другата страна одолговлекува со постапката. Јас само сакам да се заврши.

Не ми треба мене застапништво, со документ државен е потврдено што е мое. Само сакам да ја почнам постапката.

Не ми треба адвокат.
Јасно е и со документ утврдено што е мое. Само сакам да почне постапката која другата страна ја одолговлекува. Урнек ми треба уште утре да почнам.
Дечко оди до граѓански суд број 2 карши правен факултет знаеш... Ќе прашаш на шалтер ќе ти дадат упатства кој формулари да ги пополниш ако не адвокат ќе ти пополни и готово не е скапо, ситна работа е тоа, тоа што ти припаѓа неможе никој да ти го оспори, имот стекнат во брак се дели.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
689
Поени од реакции
2.251
Дечко оди до граѓански суд број 2 карши правен факултет знаеш... Ќе прашаш на шалтер ќе ти дадат упатства кој формулари да ги пополниш ако не адвокат ќе ти пополни и готово не е скапо, ситна работа е тоа, тоа што ти припаѓа неможе никој да ти го оспори, имот стекнат во брак се дели.
@Томи Ли

Ова погоре ти е искуство од прва рака, проверено.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom