Томче колку што знам одамна се разведовте со Памела. Што е ова сега после толку време барање совети за средување папири ?Дојде и тој момент.
Ве молам дали некој може да ме упати како и каде се поднесува тужба за поделба на заеднички стекнат имот во брак или да ме упати на некој урнек за тужба, текст?
Било каква помош е добредојдена.
Ако имаш нешто суштински да кажеш - пиши. Ако не, терај сарказми на други објави.Томче колку што знам одамна се разведовте со Памела. Што е ова сега после толку време барање совети за средување папири ?
Како стана ти толку глуп лик преку ноќ?Томче колку што знам одамна се разведовте со Памела. Што е ова сега после толку време барање совети за средување папири ?
Јбг почнав у последно време да размислувам да навивам за Интер .Како стана ти толку глуп лик преку ноќ?
Ептен интересно човече беше,што кур ти стана наеднаш господ знае...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Браво.Јбг почнав у последно време да размислувам да навивам за Интер .
Среќа па ти уште си глуп у континуитет цело време.
Што браво ?!Браво.
Па ја мислам дека темава е сериозна и ама ич не е место за тролање.Што браво ?!
Сериозно ,како никој до сега да не тролал или бил саркастичен на форумов па јас сум некое големо чудо. Или ти сериозно го сфаќаш форумов ?
Ок еве јавно и тебе и нему ви се извинувам. Од предходни искуства на форумов бев поучен дека за сериозни проблеми што бараат итна интервенција или решение не се прашува на форум. Од 2009 си на форум , сигурно памтиш тетките дека еден член/ка со канцери, дијализи што и да беше го/ја лекуваа со натални карти и хороскопи.Па ја мислам дека темава е сериозна и ама ич не е место за тролање.
Да не си му у кожа,толку ќе ти кажам.
Консултирај адвокат бе другар. И со лесно.Дојде и тој момент.
Ве молам дали некој може да ме упати како и каде се поднесува тужба за поделба на заеднички стекнат имот во брак или да ме упати на некој урнек за тужба, текст?
Било каква помош е добредојдена.
Ke zeme advokat i ke mu gi brka rabotite..Консултирај адвокат бе другар. И со лесно.
Еве @Sladoledzija е магистар по право може да пушти некој бесплатен совет.
Нема спор што е мое што не е - другата страна одолговлекува со постапката. Јас само сакам да се заврши.Подобро да платиш адвокат него да прашуваш луѓе онлајн, не само форумов туку општо. Ако сам лаички решиш да тераш, со лесно.
Не ми треба мене застапништво, со документ државен е потврдено што е мое. Само сакам да ја почнам постапката.Што браво ?!
Сериозно ,како никој до сега да не тролал или бил саркастичен на форумов па јас сум некое големо чудо. Или ти сериозно го сфаќаш форумов ?
Не ми треба адвокат.Консултирај адвокат бе другар. И со лесно.
Еве @Sladoledzija е магистар по право може да пушти некој бесплатен совет.
Дечко оди до граѓански суд број 2 карши правен факултет знаеш... Ќе прашаш на шалтер ќе ти дадат упатства кој формулари да ги пополниш ако не адвокат ќе ти пополни и готово не е скапо, ситна работа е тоа, тоа што ти припаѓа неможе никој да ти го оспори, имот стекнат во брак се дели.Нема спор што е мое што не е - другата страна одолговлекува со постапката. Јас само сакам да се заврши.
Автоматски споено мислење:
Не ми треба мене застапништво, со документ државен е потврдено што е мое. Само сакам да ја почнам постапката.
Автоматски споено мислење:
Не ми треба адвокат.
Јасно е и со документ утврдено што е мое. Само сакам да почне постапката која другата страна ја одолговлекува. Урнек ми треба уште утре да почнам.
@Томи ЛиДечко оди до граѓански суд број 2 карши правен факултет знаеш... Ќе прашаш на шалтер ќе ти дадат упатства кој формулари да ги пополниш ако не адвокат ќе ти пополни и готово не е скапо, ситна работа е тоа, тоа што ти припаѓа неможе никој да ти го оспори, имот стекнат во брак се дели.