... верувај, имам толеранција на туѓо мислење и почитувам секоја борба во името на здравјето на човекот и да ти кажам мое мислење морав да ја разгледам добро ова проблематика... што искрено барем до сега мене не можат да ме убедат затоа што немаат добро објаснување и мојот „брејн софтер“ не го прифаќа нивниот спакуван хардвер во вид на препарати со многу високи цени! еднаш велат секој организам си има свој специфичен софтвер, а ваму направиле „готови препарати“ со калај маслиново или некое растително масло и гел за сите пациенти? мислам ејјј не сум под хипноза, па да прифатам ваков начин на решавање на здравствени проблеми!
Прегледај го приврзокот 238303
кој е тој стручен тим? спец. по комплементарна и алтернативна медицина, Да има
ЗАКОН комплементарна и алтернативна медицина, така да тие се регистрирани за дејноста, а со тоа можно и да се регистрирани и нивните препаратите!
Прегледај го приврзокот 238328
и овие три компоненти прават чуда со примена од 6-9 месеци по приложената цена, колку доаѓа тоа нивна биософтверхардеверски лек (затоа и го продаваат највероватно на лице место после третманот на мерење на софтверот на органите
) .... и то сите
овие препарати со доста високи цени?
Прегледај го приврзокот 238329
... јас да присуствувам на нивна презентација, конкретно ќе му поставам прашање на машкиот дел од тимот, во смисол зошто не си го „поправи софтерот преку хардвер на фоликулите на влакната на глава и да си направи да се поврати косата во нормала како би сакал секоја млада машка особа како него? а на женскиот тим што со нејзината збрчкана кожа во подбрадокот и лицето во овие млади години, што не го затегне малку со софтверот за кожа? м?
Прегледај го приврзокот 238331
...мое мислење, кажав, не сум спремна токму ова изнесеното да го прифатам, твое е сам да си заклучиш и да имаш сопствено мислење!