- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 1.330
- Поени од реакции
- 855
Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.Сум видел јас кокошки, ама ова...
Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.Сум видел јас кокошки, ама ова...
Не, сериозно, можно е да си најглупавата девојка која се има зачленето на Кајгана. Космички глупва, библиски глупава, баснословно глупава...Мене не си ме видел ама јас чувствувам дека ти си гарант ТЕШКА педерчина.
А ти буљаш еден затоа ли имаш еден куп казнени поени?Не, сериозно, можно е да си најглупавата девојка која се има зачленето на Кајгана. Космички глупва, библиски глупава, баснословно глупава...
Сигурно е најглупава, не само на Кајгана, нема на светов толку глупа личност ко оваа овцава вмровска.Не, сериозно, можно е да си најглупавата девојка која се има зачленето на Кајгана. Космички глупва, библиски глупава, баснословно глупава...
Слободно фрли ја во канта ако мислиш а за информации можеш слободно да се најдат еден куп, само да се изгугла педофилија и хомосекс....Насловот на темата почнува со ДАЛИ ...значи јас не тврдам ништо само прашувам.Па ко тогаш нема потреба и тебе да те читаме и може слободно да јадеш бан. Или не треба така?
Имаш саат време да ставиш информации на темава инаку лета во канта зошто не е базирана на никаква основа.
Бидејќи он не е глуп како тебе. Ти си глупа и поради тоа, постои некој елитизам на форумов кој доведува до мржња кон глупите како тебе.А ти буљаш еден затоа ли имаш еден куп казнени поени?
Незнам зошто досега тебе со вакво некултурно однесување овде на форумов, а нигде нема асална тема од тебе, па и неасална да отвореше барем, само да не јадеш бирек тука..не ти удрат клоца?
Мржња и дискриминација..шта ми то рече па и опасна била темава....лелееееее..абе ти нормален ли си што збориш..чив ауспух браниш???/Бидејќи он не е глуп како тебе. Ти си глупа и поради тоа, постои некој елитизам на форумов кој доведува до мржња кон глупите како тебе.
Глупите кои се свесни дека се глупи, не се проблем. Таквите како тебе се проблем. Таквите ко тебе пред 16 века палеле вештерки, убивале научници и фрлале со камења по невини луѓе и таквите како тебе денес, се разнесуваат у трговски центри.
Такви како тебе отвараат вакви теми кои не само што се глупави туку и опасни, доведуваат до мржња и дискриминација кои потоа доведуваат до други општествени проблеми. Само ти не добацуваш до таму со умот и не ги разбираш последиците од тоа што го правиш.
Таквите како тебе треба да бидат навредувани во секоја прилика.
Ова е исто така глупаво како и нејзиниот пост.Оди читај што повеќето психолози зборуваат за таквите личности. Тоа се луѓе кои што со секое злоупотребено дете чувствуваат мотивација за следна жртва, а не вина! Истите не наогаат задоволство со возрасен партнер, било да е маж или жена. И уште еден куп морбидни работи поврзани со ова! Затоа глупаво е да осудуваш некој што е хомосексуалец и да ја поврзуваш или осудуваш неговата сексуалност со педофилија!
ПРЕМНОГУ ДЕТСКИ И ЗЛОБНО И ПОДМУКЛО.
И дојде ти просветлениот тука, човекот кои што се бори за човештвото и човековите права да оправдуваш некој кој што е потенцијална закана за најсветото нешто на Земјата - детето! Блазе си ти...Ова е исто така глупаво како и нејзиниот пост.
Првенствено, педофилите не се монструми туку се луѓе како мене и тебе со основни човечки права и многу педофили чувствуваат вина за своите нагони. Многу педофили не посегнуваат по силување на деца туку бараат помош само што се плашат поради тоа што се осудувани во општеството од такви неписмени луѓе како тебе, катина и компанија.
Исто така, педофилите се делат на ексклузивни и неексклузивни педофили.
Неексклузивните педофили имаат атракција и кон возрасни особи, а не само кон деца.
Овој пост ти е истото срање без воопшто да си свесен за тоа и доведува до истите проблеми за кои напишав погоре.
После од играчница ќе испаруваат теми како жмурка си играат педофили/педери/ангели/демони ама ми се свиѓа предлогов must seeДај бе банирајте ја оваа од форумов, или остајте ја само у играчница, канцерогени теми да се отварало само...