Дали сте заинтересирани да направиме Кајгана Сервер?

• Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување
D

DeviL_32`

Гостин
еве си читам по другите теми некои сакат да играат 2 на 2 некои со гилдови алијанси хорди па договарање на кој сервер ќе играте...Ја мислам дека најубаво да има Кајгана кој по можност да ги подржува 2.4.х пачовите...ако треба програми за сервери слободно прашајте ме

D

DeviL_32`

Гостин
моментално пуштив сервер па ако сакате посетете :smir: серверот подржува 2.4.x пач
страна на серверот http://cyberwow.ath.cx/ ако сакате дојдете

*K!40*

КАТАКОМБА
Член од
26 октомври 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
Супер !!!Ке го посетам !:vozbud:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Има некој способен тука што може да направи приватен сервер ама да го подржува 3.0.3 пачот....за конектирање може преку hamachi...инстант 70 со фулл опрема добро е по некој дуел да се испробаме:baeh:

Член од
18 август 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
Има некој способен тука што може да направи приватен сервер ама да го подржува 3.0.3 пачот....за конектирање може преку hamachi...инстант 70 со фулл опрема добро е по некој дуел да се испробаме:baeh:
Јас се занимавам со креирање на сервер за вов веќе година дена.Имав неколку обиди за PUBLIC,собрав околу 100 акоунти а околу 40 беа редовни,го направив со HIGH XP RATE, но кратко траеше ради ограничените можности,неможев да го држам онлине 24/7 а имам јак пц но за жал е од брат ми кој има нет кафе и друго треба адсл конекција со јак аплоад.Ми пукна филм и баталиф.Сум во можност да направам Wow Lich King 3.1.3 моментално со тоа што за фан сервер ќе ми треба дополнителна работа и идеја но за ден два може да се реализира.Eдинствено што ми треба е МАШИНА и добар интернет:D

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Не ја сваќам поентата во играње на MMORPG (MassiveMultiplayer) заедно со 50-100 луѓе.........

Kajgana Shop

На врв Bottom