Ова као, различни националности сакаат различни работи при ебанје?Ме интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците
Го сакаат тоа што се МакедонциМе интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците
Што конкретно?Го сакаат тоа што се Македонци
Па тоа што се друга националност, што те пали тебе кај Албанките најмногу, тоа што прво се нешто "забрането" а второ што се од друга нација. Зошто после часови би иделе во градски парк и веднаш пикираат каде да седнат, нема машки од нивната страна на Вардар?Што конкретно?
Ми се свиѓа како идеологијаПа тоа што се друга националност, што те пали тебе кај Албанките најмногу, тоа што прво се нешто "забрането" а второ што се од друга нација. Зошто после часови би иделе во градски парк и веднаш пикираат каде да седнат, нема машки од нивната страна на Вардар?
Исто е и обратно, нивните пак ги палат Македонки од друга причина.
Дали си ти Томас чоече еден од момците што сакаат моментално да ја караат Слаѓана у шупак од истоимениот клип Слаѓана на Јутјуб?Ми се свиѓа како идеологија
Различностите од тој тип привлекуваат, барем во ова време кога се е дзоволено. Знаев јас дека они се многу слободни веќе ама последниот месец од кога сум доле бев едно 5, 6 пати за Скопје, буквално сами се пикираат во близина и даваат знаци, твое е само да почнеш муабет, страшно се фини и културни, нормален муабет прават и се интересни за врска.Ми се свиѓа како идеологија
Прво одговори на моја прашање па ке ти кажамДали си ти Томас чоече еден од момците што сакаат моментално да ја караат Слаѓана у шупак од истоимениот клип Слаѓана на Јутјуб?
Хахааха абе да не дојде женска ти да ја проверуваш тука хахахаПрво одговори на моја прашање па ке ти кажам
Нусето твое те остави и побегна за македончеМе интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците
Мислам дека му збогтиса да бидат ебани од шарпланинци и се повеќе и повеќе сакаат да бидат ебани од господа луѓе.Ме интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците
Чим така, нека спремаат пасоши и магла од тука, што подалеку. Овде такви нема на видик.Мислам дека му збогтиса да бидат ебани од шарпланинци и се повеќе и повеќе сакаат да бидат ебани од господа луѓе.
Полесно им е да викаат ,,о јее лаву мој", отколку ,,о јее двоглав орелу мој".Ме интересира пошто сакам да знам што сакат точно во ебанје со македонците