Ела, Битола, Гинимале, јас ќе те запознам в меана.
Инаку, темава ви е...
Една работа не ми е јасна... се чудам, млади здрави, јадри деца, зборуваат за политичари во стилот “дали се знам“ ебате шо дека се знаеш?
Како се чудам не ви се гади едноставно од тие кребилчиња (кретен+дебил) неспособни хохштаплери... кои освен во политиката неможат да се пронајдат во ниедна друга дејност или професија (видете ги - претежно се пропаднати поети алитерати од секаков тип, искомплексирани професорчиња, нестручни инжинери, или екс-социјалистички директорчиња и сл.)
Запрашајте си каков ви е системот на вредности и кое место го зазема професијата политичар? Зошто подобро не поставувате прашања а се знаеме ли со некој спортист? се знаеме со некој уметник? значи со луѓе кои во последниве 15тина години во лајнената транзиција придонеле со своите успеси за заедницата? или едноставно да се знаеме со Маријанти, Перо Шуте (бт локал легенди) луѓе од народот, чие “познавање“ со нив и прераскажување на некоја анегдота, ќе не насмее и ќе ни го развесели духот?
Место овие... гадни корумпирани свињи кои со своето ноп-стоп присуство ми ја гнасат семејната интима преку тв-екраните...